Samsung AddWash: «Η ευκολία στο σπίτι σας»

Σας είχα γράψει και στο προηγούμενο post μου για τη φοβερή καινοτομία του πλυντηρίου Samsung AddWash, αφού είναι το μοναδικό πλυντήριο που προσφέρει άνεση και ευκολία, χάρη στο επιπρόσθετο πορτάκι που βρίσκεται πάνω στην κύρια πόρτα του πλυντηρίου. Ανοίγει απλά με μία κίνηση και μπορείτε έτσι να έχετε άμεση πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του κύκλου της πλύσης, για να προσθέσετε ένα ρούχο που ξεχάσατε, επιπλέον μαλακτικό ή να ξεβγάζετε μόνο ρούχα ευαίσθητα που έχουν πλυθεί στο χέρι.

Samsung AddWash: «Η ευκολία στο σπίτι σας»

Σήμερα θα σας γράψω και για τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα αυτού του υπέροχου πλυντηρίου για να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα πριν την τελική σας αγορά.

65yhn byt6bn

Χάρη στη λειτουργία "Smart control" το συγκεκριμένο πλυντήριο ρούχων συνδέεται με συσκευές Android και iOS, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο smartphone, όταν ξεκινήσει το πρόγραμμα που έχετε βάλει. Επίσης, σας δείχνει πόσο χρόνο χρειάζεται το πρόγραμμα μέχρι να ολοκληρωθεί, ενώ αντίστοιχα σας ειδοποιεί, όταν αρχίζει το πρόγραμμα πλυσίματος και στυψίματος. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να γνωρίζετε πότε μπορεί να τοποθετήσετε ρούχα, ειδικά όταν χρειάζονται μόνο ένα σύντομο πλύσιμο ή στύψιμο. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του smartphone προκειμένου να ξεκινήσει ή να διακοπεί ο κύκλος πλύσης από απόσταση.

Κοινώς, είστε έξω για δουλειές αλλά θέλετε ταυτόχρονα να πλύνετε τα ρουχαλάκια σας για να τα απλώσετε μόλις πάτε σπίτι; Μην ανησυχείτε. Η Samsung σας βρήκε τη λύση. Πλέον μπορείτε να τα κάνετε όλα από το κινητό σας με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα το «συνδέσετε» με το καινούριο σας πλυντήριο! Κι εγώ που νόμιζα ότι αυτό γίνεται μόνο με τους θερμοσίφωνες...

tyhbv tunb

Επίσης, πρέπει να σας πω ότι το πλυντήριο AddWash διαθέτει την τεχνολογία Eco Bubble της Samsung. Η τεχνολογία Eco Bubble διαλύει το απορρυπαντικό με αέρα και νερό, πριν την έναρξη του κύκλου πλύσης, παράγοντας φυσαλίδες. Έτσι, μεγιστοποιείται η αποτελεσματικότητα και δημιουργείται αφρός που διεισδύει στις ίνες των ρούχων, 40 φορές γρηγορότερα από ένα απλό μείγμα νερού και σαπουνιού. Με αυτόν τον τρόπο τα ρούχα μπορούν να πλυθούν εξίσου αποτελεσματικά με κρύο νερό, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια.

Τέλος, χάρη στο πρόγραμμα Super Speed μπορείτε να έχετε μια πλήρη πλύση σε λιγότερο από 1 ώρα, εξοικονομώντας χρόνο – που σίγουρα δεν έχετε!

tfv n

Τι; Δεν με πιστεύετε; Τότε επισκεφτείτε το πιο κοντινό σας κατάστημα με ηλεκτρικά ήδη και δείτε το με τα μάτια σας!

Και όχι αγαπημένες μου. Δυστυχώς δεν σιδερώνει και δεν διπλώνει μόνο του τα ρούχα μετά την πλύση. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις με τη Samsung!

Καλή σας ημέρα!
Δέσποινα Καμπούρη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved