Η Selena Gomez χορεύει με 7χρονη θαυμάστριά της και συγκινεί

Η 7χρονη Audrey Nethery πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο που ονομάζεται αναιμία Ντάιαμοντ Μπλάκφαν (Diamond-Blackfan -DBA) και εκδηλώνεται κατά τη διάρκεια της πρώιμης βρεφικής και παιδικής ηλικίας.

Προκαλείται από την αδυναμία παραγωγής ερυθρών αιμοσφαιρίων από το μυελό των οστών.

Η μικρή έγινε γνωστή από ένα βίντεο στο οποίο χόρευε zumba. Μάλιστα το σχετικό βίντεο έχει καταγράψει στο you tube περισσότερες από 13 εκατομμύρια προβολές!

Μαζί με τους γονείς της λοιπόν η μικρή πήγε να συναντήσει τη νεαρή τραγουδίστρια Selena Gomez, της οποίας είναι μεγάλος θαυμαστής και ο μπαμπάς της Audrey, Scott Nethery.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή τραγουδίστρια, οι δυο τους τραγούδησαν και χόρεψαν μια από τις επιτυχίες της, το "Love You Like A Love Song". «Επιτέλους γνώρισα από κοντά αυτό το γλυκό κορίτσι», σχολίασε η Selena Gomez, η οποία ήταν πολύ ζεστή και ιδιαίτερα φιλική με τη νεαρή θαυμάστριά της.

Το βίντεο αλλά και φωτογραφίες από την συνάντηση ανάρτησε στο facebook και ο Scott Nethery, ο οποίος συνεχώς "εφοδιάσει" τη σελίδα με τα κατορθώματα της κόρης του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved