Μαμά ρακούν βοηθάει το μωρό της να σκαρφαλώσει στον τοίχο (βίντεο)

Τα ρακούν μαθαίνουν από μωρά να σκαρφαλώνουν στα δέντρα. Αποτελεί άλλωστε τον πλέον ασφαλή τρόπο προκειμένου να προφυλαχτούν από τα ζώα που τα κυνηγούν.

Μαμά ρακούν βοηθάει το μωρό της να σκαρφαλώσει στον τοίχο (βίντεο)

Το συγκεκριμένο μωρό ρακούν όμως χρειάστηκε τη βοήθεια της μαμάς του για να ανέβει έναν τοίχο καθώς δεν μπορούσε να «γατζωθεί» κάπου.

Η μαμά ρακούν, όπως κάθε μάνα, προσπαθεί να βοηθήσει με κάθε τρόπο το μωρό της να πιαστεί από πάνω της και να το τραβήξει σε ασφαλές μέρος. Όμως, η προσπάθειά της δεν είναι τόσο εύκολη και χρειάζεται βοήθεια. Η οποία και έρχεται από το άλλο αδελφάκι, το οποίο με τις λιγοστές δυνάμεις που διαθέτει προσπαθεί να συγκρατήσει τη μαμά του ώστε να φτάσει όσο πιο κάτω μπορεί για να την πιάσει το μωρό ρακούν.

Τελικά το μικρό καταφέρνει να σκαρφαλώσει το τσιμεντένιο διάζωμα και η μαμά ρακούν ανακουφισμένη σπεύδει να κρυφτεί με τα μωρά της μέσα στα δέντρα.

Το βίντεο ανήκει στον αστυνομικό Chris Williams, ο οποίος εν ώρα υπηρεσίας στο Μιζούρι των ΗΠΑ, δεν έχασε την ευκαιρία και κατέγραψε το περιστατικό. «Υπέροχο παράδειγμα μητρικής αγάπης και ομαδικής δουλειάς» ήταν το σχόλιό του.

Μέχρι στιγμής το βίντεο στο you tube έχει καταγράψει 158.000 views.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved