Zendium: Ευχάριστη στοματική υγιεινή για όλα τα παιδάκια

Όλες οι μαμάδες θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους. Όλες μας φροντίζουμε να μη τους λείπει τίποτα και να τα καθοδηγούμε σωστά.

Zendium: Ευχάριστη στοματική υγιεινή για όλα τα παιδάκια

Όμως η αλήθεια είναι ότι η κάθε μαμά έχει κάποιες δικές της σταθερές συνήθειες σε σχέση με το μεγάλωμα του παιδιού της που θέλει να τις περάσει σε αυτό και να τις κάνει τρόπο ζωής όσο μεγαλώνει. Για παράδειγμα, πλύσιμο χεριών πριν και μετά το φαΐ και την τουαλέτα, περιορισμένη κατανάλωση γλυκών, τάξη στο παιδικό δωμάτιο, μάζεμα των παιχνιδιών, παντόφλες μέσα στο σπίτι και πολλά άλλα που εμείς οι μαμάδες ζητούμε σχεδόν επιτακτικά από τα παιδάκια μας.

Μία δική μου "εμμονή" που κληρονόμησα από τη δική μου μαμά και προσπαθώ να μεταδώσω στην Έλενα, είναι η τακτική και επισταμένη στοματική υγιεινή. Το πλύσιμο των δοντιών, είναι για μένα κανόνας απαράβατος στο σπίτι. Και μάλιστα πρωί βράδυ. Έχοντας δει να υποφέρουν φίλοι και γνωστοί στην καρέκλα του οδοντιάτρου , μου έγινε μάθημα να προσέχω τα δόντια μου σαν... τα μάτια μου! Το ίδιο και η μικρή μου.

Untitled

Δε θα ξεχάσω τον πανικό που έπαθα όταν σε μία εξέταση ρουτίνας στον παιδοδοντίατρο ανακαλύψαμε μία μικρή εστία τερηδόνας σε ένα τυφλό σημείο των νεογιλών δοντιών της κόρης μου, προφανώς επειδή δεν έφτανε καλά εκεί η οδοντόβουρτσα.

Εμείς οι μαμάδες γνωρίζουμε ότι τις περισσότερες φορές τα παιδιά το πλύσιμο των δοντιών δεν το αντιμετωπίζουν πάντα ευχάριστα. Επομένως, το μυστικό είναι να δημιουργήσουμε τις καταλληλότερες συνθήκες για να αρχίσουν να αγαπούν αυτή την υγιεινή συνήθεια.

Μετά από αναζήτησή μου στο διαδίκτυο διάβασα ότι τα παιδιά συχνά είναι πιο ευαίσθητα σε έντονες γεύσεις και τον αφρισμό οδοντοκρεμών, αφού έχουν υψηλότερη πυκνότητα αισθητήρων γεύσεως από τους ενήλικες.

Επιπλέον τα ευαίσθητα στόματα μπορούν να εμφανίσουν άφθες που είναι επώδυνες, ιδιαίτερα στις μικρότερες ηλικίες.
Πολλές φορές αντιδρούν στο βούρτσισμα των δοντιών. Συχνά δεν τους αρέσει η διαδικασία αλλά ούτε η οδοντόκρεμα. Για αυτό το λόγο αποφάσισα και εγώ να βρω το καταλληλότερο προϊόν με την μικρή μου. Με μεγάλη χαρά ανακάλυψα την Zendium και ακόμα μεγαλύτερη ανακούφιση ένοιωσα όταν η Έλενα μου είπε: “Μαμά δεν καίει η οδοντόκρεμα!".

Η αγαπημένη μας πια οδοντόκρεμα Zendium Kids 1-6 - την οποία δεν αντιστάθηκα και δοκίμασα! - χάρη στην ήπια, γεύση της και την απαλή αίσθηση που αφήνει στο στόμα, τα παιδιά δεν αντιδρούν πλέον κάνοντας τις γνωστές θυμωμένες φατσούλες.
Κάνει το βούρτσισμα πραγματικά παιχνίδι και βοηθάει να αποκτήσουν αυτή την καλή συνήθεια από μικρή ηλικία που συμβάλλει στην μακροπρόθεσμη στοματική τους υγεία. Έτσι έχω μείνει κι εγώ ήσυχη για τη μικρή μου!!!

Και για εσάς τις μανούλες με μεγαλύτερα παιδιά, που έχουν αλλάξει και τα πρώτα δοντάκια τους, προτείνω ανεπιφύλακτα την Zendium Juniors 7+, που προστατεύει και ενισχύει τα νέα μόνιμα δόντια, με ήπια γεύση μέντας ειδικά για τα ευαίσθητα στόματα των παιδιών.

zendium paidiko 2

Τι καλύτερο από το να ενισχύσεις τη φυσική άμυνα του παιδιού σου από μικρή ηλικία;

Ανακαλύψτε τη διαφορά της Zendium! #zendiumdifference .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved