Πλυντήριο Samsung AddWash: «Η χαρά της μαμάς!»

Ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία της μαμάς που προσπαθεί να τα προλάβει όλα στο σπίτι; Παιδιά, δουλειές, πλυντήρια, σίδερο, μαγείρεμα; Παράλληλα εργάζεστε κιόλας; Τότε σας καταλαβαίνω απολύτως, γιατί και η δική μου ζωή είναι σαν τη δική σας... Δυστυχώς κάποιες μέρες δεν μου φτάνει το 24ωρο για να τα καταφέρω όλα.

Πλυντήριο Samsung AddWash: «Η χαρά της μαμάς!»

Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθώ πάντα να βρίσκω έξυπνους τρόπους για να κάνω τη ζωή μου και την καθημερινότητά μου πιο εύκολη!

Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα ένα μυστικό που αφορά το πλύσιμο των ρούχων. Ίσως να έχετε ακούσει κι εσείς για το καινούριο πλυντήριο της Samsung, το "AddWash", που ουσιαστικά είναι ό,τι ακριβώς λέει το όνομά του.

65yhn byt6bn

Το νέο πλυντήριο Samsung AddWash προσφέρει άνεση και ευκολία, χάρη στο επιπρόσθετο πορτάκι που βρίσκεται πάνω στην κύρια πόρτα του πλυντηρίου. Ανοίγει απλά με μία κίνηση και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή του κύκλου πλύσης να προσθέσετε ρούχα, επιπλέον μαλακτικό ή να ξεβγάζετε μόνο ρούχα ευαίσθητα που έχουν πλυθεί στο χέρι. Πραγματικά ενθουσιάστηκα με αυτή την καινοτομία, αφού, για να είμαι ειλικρινής, είμαι λίγο αφηρημένη καμιά φορά και στην προσπάθειά μου να ξεμπερδέψω με τα βρώμικα ρούχα, χωρίζω τα χρώματα, τα βάζω στον κάδο, ξεκινάει η πλύση και μετά από λίγο θυμάμαι ότι ξέχασα να βάλω και την τάδε πετσέτα, ή το τάδε μπλουζάκι με αποτέλεσμα να γεμίζει πάλι το καλάθι των απλύτων ενώ τα επιπρόσθετα άπλυτα ρούχα θα χωρούσαν άνετα σε αυτή την πλύση.

tyhbv tunb

Επιπλέον το πλυντήριο Samsung AddWash διαθέτει όμορφο σχεδιασμό σε περίπτωση που δεν έχετε χώρο στο μπάνιο σας και αναγκαστικά πρέπει να το τοποθετήσετε στην κουζίνα σας. Τα πλεονεκτήματα του πλυντηρίου αυτού δεν τελειώνουν εδώ! Με το Samsung AddWash ο εξαερισμός και το στέγνωμα του κάδου του πλυντηρίου γίνονται ακόμα πιο εύκολα αφού δεν χρειάζεται να ανοίγετε την κεντρική πόρτα του πλυντηρίου αλλά το μικρό πορτάκι, συντηρώντας και τη συσκευή, έτσι, πιο σωστά.

tfv n

Κι αν έχετε ενθουσιαστεί κι εσείς το ίδιο με μένα, με τη βοήθεια της Samsung, μια τυχερή αναγνώστρια του mothersblog.gr, θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει και να γνωρίσει αυτή την μοναδική εμπειρία κάνοντας δικό της ένα πλυντήριο Samsung AddWash.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τo http://www.mothersblog.gr/special-events/item/37421-diagonismos-mothersblog-kerdiste-ena-plyntirio-samsung-addwash και λάβετε μέρος.

Στο επόμενο post θα σας γράψω κι άλλα μυστικά του AddWash που είμαι σίγουρη ότι θα σας ξετρελάνουν!

Καλή σας ημέρα
Δέσποινα Καμπούρη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved