Zendium: Υγιή δόντια στην εγκυμοσύνη χωρίς... ναυτίες!

Ίσως να συμβαίνει σε λίγες από εμάς που βρισκόμαστε σε εγκυμοσύνη, όμως δυστυχώς κάποιες εγκυούλες ταλαιπωρούνται από συχνές αναγούλες, ναυτίες και εμετούς ειδικά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τους. Οι πρωινές ώρες μάλιστα είναι οι πιο δύσκολες!

Zendium: Υγιή δόντια στην εγκυμοσύνη χωρίς... ναυτίες!

Δεν ξέρω αν έχει τύχει και σε εσάς, να σας δυσαρεστούν οι έντονες οσμές τόσο που να σας προκαλούν εμετό όπως για παράδειγμα μία κολώνιες, απορρυπαντικά μέχρι και η ίδια σας η οδοντόκρεμα! Ας υποθέσουμε ότι το πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης σας μπορείτε να αποφύγετε κολώνιες και απορρυπαντικά, πείτε μου όμως ειλικρινά, θα μπορούσατε να μην πλένετε τα δόντια σας σε καθημερινή βάση;

Αφήστε με να μαντέψω! Σε καμία περίπτωση! Απ'την άλλη δεν μπορείς να υποφέρεις κάθε πρωί για να κάνεις το πιο απλό πράγμα στον κόσμο που αφορά στην υγιεινή του στόματός σου! Ειδικά την περίοδο της εγκυμοσύνης που τα δόντια σου και τα ούλα σου είναι πολύ ευαίσθητα και χρειάζονται καθημερινή φροντίδα και περιποίηση.

Zendium 1

Κι όμως! Σας έχω λύση! Ή μάλλον για την ακρίβεια, η Zendium βρήκε τη λύση για εσάς!

Η Zendium έχει διαφορετική αίσθηση, χάρη στα ήπια συστατικά της: Δηλαδή έναν πολύ ήπιο παράγοντα αφρισμού και ήπιες γεύσεις αλλά και αρώματα.Αυτή η ήπια και αποτελεσματική οδοντόκρεμα μπορεί να βοηθήσει μία έγκυο που έχει ευαισθησία στις έντονες γεύσεις και δεν τις θέλει.

Επιπλέον, πολλές φορές η αίσθηση της γεύσης αμέσως μόλις βουρτσίσουμε τα δόντια μας μπορεί να αλλοιωθεί. Με τη Zendium δεν συμβαίνει αυτό. Το διαπίστωσα όταν δοκίμασα χυμό πορτοκάλι μετά το βούρτσισμα με τη Zendium. Ο χυμός είχε την ίδια γνώριμη γεύση χωρίς αίσθηση πικράδας στο στόμα μου.

Κατά την εγκυμοσύνη, συμβαίνουν πολλές αλλαγές στο σώμα μας, ακόμη και στο σάλιο μας! Ο γιατρός μου μού εξήγησε ότι πολλές φορές παρατηρούνται αλλαγές στη σύσταση του σάλιου, δηλαδή γίνεται πιο αδύναμο και έτσι χάνει τη δύναμη που έχει από τη φύση του να προστατεύει τα δόντια και ούλα από την οδοντική πλάκα.

Zendium 2

Η Zendium είναι μια οδοντόκρεμα που ενισχύει τη φυσική άμυνα του στόματος και την προστατευτική δράση του σάλιου, χάρη στα ένζυμα και τις πρωτεΐνες που περιέχει οπότε είναι ένας ακόμη λόγος προτίμησης για μια έγκυο.

Τώρα πια, δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε για την υγιεινή του στόματός σας την περίοδο της εγκυμοσύνης σας!

Ανακαλύψτε τη διαφορά της Zendium! #zendiumdifference .

zen2

Καλή σας ημέρα!

Δέσποινα Καμπούρη
Director @Mothersblog.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved