3 ιδέες για χειροποίητα δώρα για τη γιορτή του πατέρα

Η Γιορτή του Πατέρα είναι αύριο και εσείς ψάχνετε ακόμη ένα δώρο στον μπαμπά σας, αλλά δεν έχετε αποφασίσει ακόμη, τί θα είναι αυτό! Θέλετε κάτι πρωτότυπο αλλά δεν σας έρχεται καμία ωραία ιδέα; Εμείς είμαστε εδώ, με μερικές οικονομικές λύσεις, της τελευταίας στιγμής!

3 ιδέες για χειροποίητα δώρα για τη γιορτή του πατέρα
via serving-pink-lemonade.com

Φτιάξτε του μία μπλούζα
Πάρτε ένα παλιό λευκό μακό μπλουζάκι του και δώστε το στο παιδί σας να το ζωγραφίσει. Kαλό θα είναι να βάλετε ένα χαρτόνι μέσα από το μπλουζάκι για να μην μουτζουρωθεί το πίσω μέρος).
Μπορείτε επίσης να τυπώσετε ένα μπλουζάκι σε κάποιο κατάστημα με ένα αστείο ή χαριτωμένο print, ή ακόμα και με μια φωτογραφία του παιδιού σας μαζί με τον μπαμπά.
Ακόμη, μπορείτε να γράψετε απλώς μία φράση στο μπροστινό ή στο πίσω μέρος, με το χέρι ή τυπωμένη, απλή όπως «ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου» ή κάτι πιο χαριτωμένο όπως «Οι τέλειοι μπαμπάδες έχουν τέλεια παιδιά». Μια βόλα στο διαδίκτυο θα σας δώσει εκπληκτικές ιδέες...



Ένα πανεύκολο δώρο που μπορείτε να το κάνετε πολύ προσωπικό, είναι ένας σελιδοδείκτης με τις φωτογραφίες σας:
Μπορείτε να πάτε σε ένα από εκείνα τα μηχανήματα που βγάζεις φωτογραφίες, είτε να κατεβάσετε τη σχετική εφαρμογή στο smartphone σας. Ένα χρωματιστό χαρτόνι σε λίγο μεγαλύτερη διάσταση γίνεται το background του σελιδοδείκτη. Από πίσω μπορείτε να γράψετε ο,τι θέλετε για να δείξετε στον μπαμπά σας την αγάπη σας! Μην ξεχάσετε με έναν διακορευτή να τρυπήσετε στη γωνία το χαρτόνια για να περάσετε μία κορδελίτσα!


Κορνίζα με προσωπικό μήνυμα
Μία οικονομική κορνίζα και μερικά γράμματα από το Σκραμπλ και φτιάχνετε ένα υπέρχο δώρο. Με τα γράμματα γράφετε το δικό σας μήνυμα στην άκρη της κορνίζας, όπως «ο ήρωας μου» ή ένα απλό «σε αγαπάμε πολύ», ενώ στην κορνίζα βάζετε τη φωτογραφία που σας αρέσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved