Της έκαναν δώρο μία κούκλα και ξέσπασε σε λυγμούς-Ο λόγος θα σας συγκινήσει

Δύσκολο να εκφραστούν με λόγια τα δάκρυα χαράς που πλημμύρισαν την 10χρονη Emma Bennett από το Χιούστον, όταν πήρε ως δώρο μία κούκλα.

Της έκαναν δώρο μία κούκλα και ξέσπασε σε λυγμούς-Ο λόγος θα σας συγκινήσει

Δεν ήταν όμως μία συνηθισμένη κούκλα. Το ένα της πόδι ήταν προσθετικό αντί για κανονικό όπως ακριβώς και της μικρής Emma.

To κοριτσάκι ξεσπά σε δάκρυα χαράς όταν ανοίγει το κουτί και βλέπει την κούκλα: «Μου κάνετε πλάκα! Το πόδι της είναι σαν το δικό μου!» λέει έκπληκτη η μικρή ξεσπώντας σε λυγμούς. Η Emma, έχει αποκτήσει προσθετικό πόδι και πέρασε μερικών εβδομάδων εκπαίδευση ώστε να μπορεί να περπατά και να κινείται.

Την πρωτότυπη αυτή κούκλα, που παρήγγειλε η οικογένειά της ειδικά για το κοριτσάκι, συνόδευε ένα σημείωμα το οποίο έγραφε: «Μετά από λίγες εβδομάδες εκπαίδευσης, είναι έτοιμη να επιστρέψει σπίτι της και να απολαύσει μια ζωή χωρίς περιορισμούς μαζί σου».

Το πρωτότυπο παιχνίδι κατασκεύασε η εταιρεία A Step Ahead Prosthetics, η οποία ειδικεύεται σε τεχνητά μέλη για ανθρώπους. Προκειμένου όμως να χαρίσει χαρά σε κοριτσάκια που έχουν χάσει ένα από τα άκρα τους αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση και να δημιουργήσει μία σειρά από προσθετικά άκρα για κούκλες.

Το βίντεο έχει μέχρι σήμερα ξεπεράσει τα 6,5 εκατομμύρια views.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved