Νιώστε καλύτερα μέσα στο σπίτι σας!

Περνάτε δύσκολα βδομάδα και δεν ξέρετε τί σας φταίει; Νιώθετε συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια στο κεφάλι σας ή στο σπίτι σας;

Νιώστε καλύτερα μέσα στο σπίτι σας!

Αν τίποτα δε σας ευχαριστεί, ούτε μια βόλτα, ούτε ένας ύπνος, τότε δοκιμάστε να αλλάξετε την ενέργεια μεσα στο σπίτι σας, με απλούς τρόπους!

Καθαρίστε
Ενα καθαρό σπίτι θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα! Πετάξτε πράγματα που δε χρειάζεστε και «ξε-φορτώστε» τη διακόσμηση του σπιτιου. Μία αλλαγή θα σας κάνει να νιωσετε καλύτερα. Τα πράγματα, όπως παλιά περιοδικά και βρώμικα ρούχα μπορούν να παγιδεύουν πολύ αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας. Δώστε τα παλιά αντικείμενα, που δεν χρειάζεστε πλέον. Κρατήστε τα τραπεζάκια σας καθαρά, βάλτε τα ρούχα σας στο πλυντήριο και πλύνετε τα βρώμικα πιάτα.

Αερίστε
Ανοίξτε τα παράθυρα και μάλιστα διάπλατα! Παντζούρια, παράθυρα, μπαλκονόπορτες, κουρτίνες, μην τα έχετε στο οπτικο σας πεδίο. Δημιουργήστε ρεύμα, αερίστε τον χώρο σας και διώξτε την κακή ενέργεια! Πλημμυρίστε τον χώρο με ηλιακή ενέργεια και αέρα!

Αρωματίστε
Πάρτε ένα καθαρό βαποριζατέρ, βάλτε νερό με μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο και ψεκάστε. ταυτόχρονα τοποθετήστε φυτά όπως η λεβάντα ή ο ευκάληπτος όπου νομίζετε ότι θα δώσουν καλύτερη αίσθηση, οπτική, ψυχολογική και αρωματική!

Μετακινήστε τα έπιπλα μέχρι να νιώσετε καλά
Αλλάξτε τα έπιπλα στον χώρο σας, παρατηρώντας πώς αισθάνεστε συναισθηματικά. Οπως λέει, μερικές φορές ακόμα και η μετακίνηση του καναπέ, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιο ασφαλής. Μη σας απασχολεί απαραιτήτως το φενγκ σούι και οι κανόνες του. Αφήστε τα εκει που νιώθετε εσεις καλά!

Βάλτε μουσική
Γνωρίζετε ήδη τι διαφορά μπορεί να κάνει η μουσική στη δική σας ενέργεια, το ίδιο θα κάνει και στο σπίτι σας. Βάλτε, λοιπόν δυνατά τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια. Aφήνοντας να απλωθεί στο χώρο οποιαδήποτε μουσική που σας «ανεβάζει», μπορείτε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα και να βελτιώσετε την ενέργειά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved