Samsung AddWash- Το «έξυπνο» πλυντήριο που θα γίνει ο καλύτερος φίλος μιας μαμάς!

Πόσες φορές ενώ έχετε ήδη βάλει πλυντήριο, συνειδητοποιήσατε ότι ξεχάσατε να βάλετε όλα τα ρούχα στον κάδο; Πόσες φορές έχετε γυρίσει το κεφάλι και έχετε δει μια πεταμένη κάλτσα του παιδιού σας ή ένα μπλουζάκι και εύχεστε να το είχατε δει πριν πατήσετε την έναρξη στο πλυντήριό σας;

Samsung AddWash- Το «έξυπνο» πλυντήριο που θα γίνει ο καλύτερος  φίλος μιας μαμάς!

Σίγουρα πολλές! Άλλωστε μια μαμά πάντα ξεχνάει να προσθέσει κάποιο ρούχο στο πλυντήριό της, είτε γιατί δεν ήταν στο καλάθι με τα άπλυτα είτε γιατί δεν σκέφτηκε να ρίξει μια ματιά πριν, κάτω από τα κρεβάτια, τους καναπέδες και τους καλόγηρους του σπιτιού.

Με το νέο πλυντήριο Samsung AddWash, τώρα δίνεται ένα τέλος σε όλα αυτά, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να προσθέσετε οτιδήποτε ξεχάσετε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της πλύσης.

675thgtuy675t fg7

Γιατί ένα πορτάκι μπορεί να βοηθήσει μια μαμά;
Χάρη στον πρωτοποριακό του σχεδιασμό το πλυντήριο Samsung AddWash διαθέτει ένα ξεχωριστό πορτάκι – ναι, καλά διαβάσατε-το οποίο βρίσκεται πάνω στην κύρια πόρτα του πλυντηρίου και καθιστά εύκολη την προσθήκη κάποιου ρούχου που ξεχάστηκε ή την προσθήκη επιπλέον μαλακτικού κατά τη διάρκεια της πλύσης, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει η κύρια πόρτα του πλυντηρίου! Το πορτάκι αυτό ανοίγει απλά, με μια κίνηση, και έχετε άμεση πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του κύκλου της πλύσης.

Και αν το παιδί μου ανοίξει το πορτάκι αυτό κάποια στιγμή;
Αυτός είναι ο λόγος που έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο θέμα της ασφάλειας. Έτσι αν έχετε παιδιά δεν θα πρέπει να ανησυχείτε καθώς η κομψά σχεδιασμένη πόρτα του AddWash είναι εξοπλισμένη με σημαντικές λειτουργίες ασφαλείας, όπως το Child Lock, που «κλειδώνει» την πόρτα και δεν μπορεί ν΄ανοίξει κατά λάθος.

6756fghju ug86

Μακάρι να μπορούσα να θέσω σε λειτουργία το πλυντήριό μου όποτε θέλω εγώ!
Και αυτό γίνεται! Χάρη στη λειτουργία “Smart Control” το συγκεκριμένο πλυντήριο ρούχων συνδέεται με συσκευές Android και iOS, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο smartphone, όταν ξεκινήσει το πρόγραμμα που έχετε βάλει. Επίσης, σας δείχνει πόσο χρόνο χρειάζεται το πρόγραμμα μέχρι να ολοκληρωθεί, ενώ αντίστοιχα σας ειδοποιεί, όταν αρχίζει το πρόγραμμα πλυσίματος και στυψίματος.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να γνωρίζετε πότε να τοποθετήσετε ρούχα, ειδικά όταν χρειάζονται μόνο ένα σύντομο πλύσιμο ή στύψιμο. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του smartphone προκειμένου να ξεκινήσει ή να διακοπεί ο κύκλος πλύσης από απόσταση.

65yhn byt6bn
tyhbv tunb
tfv n

Πόσα ρούχα χωράει;
Όσον αφορά στη χωρητικότητά του, το Samsung AddWash διατίθεται σε 8,9 και 12 κιλών.

Σε τι άλλο μας βοηθάει αυτό το πλυντήριο;
Διαθέτει την τεχνολογία Eco Bubble που διαλύει το απορρυπαντικό με αέρα και νερό, πριν την έναρξη του κύκλου πλύσης, παράγοντας φυσαλίδες. Έτσι, μεγιστοποιείται η αποτελεσματικότητα και δημιουργείται αφρός που διεισδύει στις ίνες των ρούχων, 40 φορές γρηγορότερα από ένα απλό μείγμα νερού και σαπουνιού. Με αυτόν τον τρόπο τα ρούχα μπορούν να πλυθούν εξίσου αποτελεσματικά με κρύο νερό, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια.

Επίσης, η εξοικονόμηση χρόνου και η υψηλή απόδοση του πλυντηρίου καθιστά βέβαιο ότι έχετε πλύνει ό,τι χρειάζεστε στο πιο σύντομο δυνατό χρόνο. Από ήπια πλύση για ευαίσθητα ρούχα και προηγμένες τεχνολογίες, που κάνουν το απορρυπαντικό να είναι πιο ισχυρό, έως και μία πλήρη πλύση σε λιγότερο από 1 ώρα (Super Speed), το Samsung AddWash μπορεί να διευκολύνει τις πιο δύσκολες απαιτήσεις της οικογένειάς σας.

Μάθετε περισσότερα στο www.samsung.com/gr/microsite/addwash

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved