Stokke® Steps™-Ο ευέλικτος συνδυασμός ριλάξ και καθίσματος φαγητού. Χρησιμοποιήστε τα ξεχωριστά ή μαζί

Το Stokke® Steps™ είναι ένα σύστημα καθίσματος φαγητού που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες του παιδιού σας σε κάθε του βήμα. Αυτό το εύχρηστο σύστημα συνεργαζόμενων προϊόντων προσφέρει ένα μεγάλο εύρος εργονομικών καθισμάτων, από ριλάξ με μοναδικό λίκνισμα μέχρι λειτουργικό κάθισμα φαγητού και αργότερα καρέκλα πολλαπλών χρήσεων για όλα τα στάδια της παιδικής ηλικίας.

Stokke® Steps™-Ο ευέλικτος συνδυασμός ριλάξ και καθίσματος φαγητού. Χρησιμοποιήστε τα ξεχωριστά ή μαζί

Είναι ο ιδανικός τρόπος να έχετε το παιδί σας κοντά, άνετο και χαρούμενο. Αποτέλεσμα του σκανδιναβικού design είναι η όμορφη, μοντέρνα σχεδίαση σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα και λειτουργικότητα. Το Stokke® Steps™ είναι μια ευχάριστη εμπειρία για το παιδί και απίστευτη ευκολία για τους γονείς.

Για όσους προτιμούν να δοκιμάζουν συνδυασμούς ανάμεσα στα χρώματα και τα υλικά για πιο προσωπική εμφάνιση, το Stokke® Steps™ παρουσιάζει τώρα μεγάλη ποικιλία χρωμάτων τόσο σε ξύλο από Δρυ όσο και από Οξιά. Από το απαλό ντεκαπέ λευκό μέχρι τα εκλεπτυσμένα γκρίζα χρώματα, οι επιλογές είναι εμπνευσμένες από την εκτίμηση τωνΣκανδιναβών για την πλούσια υφή του φυσικού ξύλου.

4567456745674567456745674567

Stokke® Steps™ Bouncer
Το απαλό και άνετο ριλάξ διαθέτει μοναδικό λίκνισμα που μιμείται την αίσθηση από το λίκνισμα στην αγκαλιά της μητέρας. Διαθέτει ένθετο για το νεογέννητο εξασφαλίζοντας σωστή εργονομία και υγιή ανάπτυξη της σπονδυλικής στήλης. Το ριλάξ είναι ρυθμιζόμενο, ώστε να προσαρμόζεται στο βάρος του μωρού καθώς μεγαλώνει, διαθέτει ζώνη ασφαλείας πέντε σημείων και αφαιρούμενη κρεμάστρα για παιχνίδια. Επίσης, διπλώνει για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο πάτωμα ή να το προσαρμόσετε εύκολα στην καρέκλα Stokke® Steps™, ώστε να έχετε το μικρό σας δίπλα σας όλη τη μέρα.

Stokke® Steps™ Baby Set
Όταν το μωρό μπορεί να καθίσει χωρίς βοήθεια, απλώς προσθέστε το Baby Set, για να μετατρέψετε την Καρέκλα σε ευέλικτο και άνετο κάθισμα φαγητού. Το Baby Set συνδέεται και αποσυνδέεται πολύ εύκολα – χωρίς να χρειαστείτε εργαλεία. Το υποπόδιο και η πλάτη προσαρμόζονται εύκολα καθώς το παιδί αναπτύσσεται. Η πλάτη προσαρμόζεται τόσο σε ύψος όσο και σε βάθος, ώστε να έχει σωστή εφαρμογή όσο το παιδί μεγαλώνει. Τη συλλογή συμπληρώνουν ο δίσκος και τα μαξιλάρια που διατίθενται ξεχωριστά.

Stokke® Steps™ Baby Set Tray
Ο προαιρετικός, μεγάλος Δίσκος δίνει στο παιδί τον δικό του χώρο για να τρώει και να παίζει. Μπαίνει και βγαίνει συρταρωτά για την αποφυγή «ατυχημάτων». Προσθέτοντας ή αφαιρώντας τον Δίσκο, το κάθισμα φαγητού προσαρμόζεται στις ανάγκες του παιδιού. Χάρη στη λεία του επιφάνεια, καθαρίζει εύκολα.

Stokke® Steps™ Chair
Η Καρέκλα Stokke® Steps είναι ένα αναπαυτικό κάθισμα για το παιδί όσο μεγαλώνει. Το υποπόδιο ρυθμίζεται ώστε να μην αιωρούνται τα πόδια και βοηθάει τα παιδιά να ανεβοκατεβαίνουν μόνα τους στο κάθισμα. Η κυρτή πλάτη παρέχει προστασία και στο πλάι, όταν το παιδί κάθεται στο τραπέζι. Το φαρδύ, στρογγυλεμένο κάθισμα παρέχει μέγιστη εργονομία και άνεση. Οι λιτές γραμμές της Καρέκλας ταιριάζουν σε όλα τα μοντέρνα σπίτια.

«Το σχήμα και η μορφή των προϊόντων Steps ωριμάζουν καθώς το παιδί μεγαλώνει. Για αρχή έχετε ένα απαλό ριλάξ που προσφέρει θαλπωρή στο νεογέννητο, μετά ένα πιο παιχνιδιάρικο αλλά ταυτόχρονα προστατευτικό σχήμα για το νήπιο και τέλος ένα πιο ώριμο και εκλεπτυσμένο design για μεγαλύτερα παιδιά.»
- Ομάδα Σχεδιαστών Stokke Steps

Οι χρωματικοί συνδυασμοί για τα Stokke® Steps™ συνεχίζουν να αυξάνονται και σας προσφέρουν ολοένα περισσότερες επιλογές:

Μία καρέκλα Stokke® Steps™: 6 χρώματα ξύλου, 1 επιλογή Baby Set = 6 χρωματικοί συνδυασμοί
Ένα Steps™ Bouncer και μία καρέκλα Stokke® Steps™: 6 χρώματα ξύλου, 1 επιλογή Baby Set, 4 χρώματα για το Bouncer = 24 χρωματικοί συνδυασμοί
Καρέκλα Stokke® Steps™ (κάθισμα + babyset + μαξιλάρι) 6 χρώματα ξύλου, 1 επιλογή Baby Set, 4 χρώματα μαξιλαριών = 24 χρωματικοί συνδυασμοί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved