Δες πως θα κάνεις γυναικολογικό check-up με μόλις 70€

Το ραντεβού με τον γυναικολόγο είναι ένα ραντεβού που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάνεις. Ο γυναικολογικός έλεγχος είναι μια «διαδικασία» που πολλές γυναίκες αγνοούν. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις τι σημαίνει και τι περιλαμβάνει.

Δες πως θα κάνεις γυναικολογικό check-up με μόλις 70€

Οι πιο επιμελείς κάνουν το τεστ ΠΑΠ, αφού είναι και το πιο διαδεδομένο. Η αλήθεια, όμως, είναι πως το τεστ ΠΑΠ είναι μία σημαντική εξέταση, αλλά όχι ένας ολοκληρωμένος ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος. Ο σωστός έλεγχος περιλαμβάνει μια σειρά εξετάσεων που πρέπει να πραγματοποιούνται συστηματικά –μια φορά τον χρόνο - προκειμένου να γνωρίζεις τι συμβαίνει στο σώμα σου όμως μπορεί να σε βγάλει απροειδοποίητα εκτός budget.

mothers blog eksetasi 2 3

Τι θα έλεγες λοιπόν αν σε πληροφορούσαμε πως στην Ορθοβιοτική, μπορείς να κάνεις ένα ολοκληρωμένο γυναικολογικό check up (test pap, ενδοκολπικό υπέρηχο και καλλιέργεια) με μόλις 70€; Για λίγες ημέρες, στην Ορθοβιοτική ισχύει η παραπάνω προσφορά και για να την εκμεταλλευτείς δεν έχεις παρά να καλέσεις στο 210 3230000 και να κλείσεις το ραντεβού σου. Τόσο απλά! Και μιας που θα βρίσκεσαι στον χώρο...

Μην ξεχάσεις να ενημερωθείς για όλες τις πρωτοποριακές θεραπείες και εξετάσεις που μπορεί να προσφέρει η Ορθοβιοτική σε εσένα αλλά και σε όλη την οικογένειά σου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved