Θήλαστρο: Ένας πολύτιμος σύμμαχος για τη μητέρα!

Αν με ρωτούσε κάποιος τι με δυσκόλεψε περισσότερο από την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και την λοχεία την πρώτη φορά που έγινα μητέρα, θα του έλεγα χωρίς σκέψη ο θηλασμός. Αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι για μένα και το μωρό μου, ήταν αυτό που χρειάστηκε απίστευτη επιμονή, πόνο, απογοήτευση στην αρχή, αλλά συνάμα και φοβερή ικανοποίηση όταν τελικά τα κατάφερα να χαρίσω στο παιδί μου αυτό το πολύτιμο δώρο.

Θήλαστρο: Ένας πολύτιμος σύμμαχος για τη μητέρα!

Γράφει η Δέσποινα Καμπούρη,

Εκτός από τις υπέροχες μαίες του Ρέα όπου και γέννησα, οι οποίες στάθηκαν στο πλευρό μου, μου έδειξαν τον τρόπο, σχεδόν "πάλεψαν" μαζί μου τις πρώτες μέρες των προσπαθειών μου, απέκτησα κι έναν ακόμη σημαντικό σύμμαχο: Το ηλεκτρικό θήλαστρο. Ποτέ μην υποτιμήσετε αυτό το εξαιρετικό "εργαλείο" που θα σας βοηθήσει να χαρίσετε στο παιδί σας το πολυτιμότερο αγαθό για τους πρώτους μήνες της ζωής του.

thilastrofinale

Το θήλαστρο με βοήθησε να συγκεντρώσω γάλα τις στιγμές που δεν θήλαζα, είτε επειδή το μωρό κοιμόταν, είτε επειδή ήταν ήδη χορτασμένο. Άλλωστε, μπορούσα να φυλάω το γάλα σε ειδικά σακουλάκια στο ψυγείο ή στην κατάψυξη και να το ζεστάνω όταν αυτό πεινούσε. Ας πούμε αργά τη νύχτα, ή κάπου έξω σε κάποια βόλτα. Άλλωστε θα γνωρίζετε ότι όταν υπάρχει μεγάλη παραγωγή γάλακτος από τη μαμά, καλό είναι να "αδειάζει" το γάλα της αν το μωρό της είναι χορτασμένο καθώς μπορεί να κινδυνέψει από πολλές δυσλειτουργίες, όπως το να πετρώνει το στήθος της αν αφήσει το γάλα για πολλές ώρες ανεκμετάλλευτο ή ακόμη και σε βάθος χρόνου να μειώσει την παραγωγή του. Όσο "βγάζουμε", τόσο παράγουμε.

Για εσάς που είστε εγκυούλες λοιπόν και ετοιμάζεστε να ζήσετε αυτό το υπέροχο ταξίδι της μητρότητας, σήμερα θα σας προτείνω ένα θήλαστρο που πιστεύω ότι θα σας φανεί πολύ χρήσιμο! Ειδικά αν είστε πρωτάρες.

Το ηλεκτρικό θήλαστρο Natural της Philips Avent, θα σας προσφέρει έναν άνετο θηλασμό, καθώς λόγω του σχεδιασμού του δε θα χρειάζεται το σώμα σας να σχηματίζει κλίση προς τα εμπρός. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση του αφού το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει είναι το πάτημα ενός κουμπιού. Έχει τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις άντλησης ανάλογα με την ποσότητα γάλακτος που θέλετε ή που μπορείτε να συλλέξετε και το πιο ευχάριστο απ' όλα είναι ότι προσφέρει λειτουργία μασάζ χάρη στα πέταλα σιλικόνης που διεγείρουν απαλά τη ροή του γάλακτος, μιμούμενα τον θηλασμό του μωρού σας. Μάλιστα, περιλαμβάνει Natural μπιμπερό και θηλή ταΐσματος για απευθείας τάισμα του μωρού.

Το ηλεκτρικό θήλαστρο Natural έχει μία μικρή ελαφριά βάση για εύκολο κράτημα και τοποθέτηση στο στήθος, αλλά και πλήρη έλεγχο κατά την άντληση του γάλακτος. Είναι εύκολο στη μεταφορά και την αποθήκευσή του αφού η αντλία του τυλίγεται γύρω από τη βασική μονάδα και φυσικά καθαρίζεται εύκολα χάρη στον μικρό αριθμό ξεχωριστών τμημάτων.

SCF618 10 RTP global 001

Αν λοιπόν ετοιμάζετε την τσάντα του μαιευτηρίου μη ξεχάσετε να προσθέσετε αυτό το σημαντικό εξάρτημα που σίγουρα θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και το θηλασμό μια πανέμορφη εμπειρία χωρίς κλάματα και απογοήτευση!

SCF603 25 RTP global 001

Φυσικά μαζί με το θήλαστρο δε θα ξεχάσετε να πάρετε τα ειδικά προ-αποστειρωμένα δοχεία αποθήκευσης μητρικού γάλακτος που διαθέτουν καπάκι προστασίας από διαρροές και είναι κατάλληλα για ψυγείο, κατάψυξη, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων, αλλά και για τους αποστειρωτές και θερμαντήρες της Philips Avent. Όπως επίσης και τα σακουλάκια αποθήκευσης μητρικού γάλακτος με σφράγιση ασφαλείας και ενισχυμένες ραφές για προστασία από τις διαρροές, τα οποία διαθέτουν μεγάλο άνοιγμα για εύκολο γέμισμα και άδειασμα ενώ μπορούν να στηριχθούν σε όρθια θέση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved