«Όλα όσα χρειάζεσαι τους πρώτους μήνες για το μωρό σου»

Οι μαμάδες που έχουν κι άλλα παιδιά, γνωρίζουν καλά κι από πρώτο χέρι ποια είναι τα αντικείμενα που χρειάζονται για τα μωράκια τους, κυρίως τα πρώτα δύο χρόνια της ζωής τους.

«Όλα όσα χρειάζεσαι τους πρώτους μήνες για το μωρό σου»

Σήμερα λοιπόν, θα απευθυνθώ κυρίως στις νεαρομαμάδες που θα ζήσουν για πρώτη φορά το υπέροχο ταξίδι της μητρότητας ή ακόμα σε εκείνες τις μαμάδες που τα έχουν ξεχάσει λίγο και θέλουν φρεσκάρισμα και υπενθύμιση!

avent6

Στο προηγούμενο post έκανα εκτενή αναφορά στο ηλεκτρικό θήλαστρο, τα δοχεία και τα σακουλάκια αποθήκευσης γάλακτος. Σήμερα θα ξεκινήσω από τα μπιμπερό που είναι πολύ σημαντικά για το τάισμα του μωρού. Όλες έχετε το ίδιο δίλημμα: Πλαστικό ή γυάλινο; Η απάντηση είναι και τα δύο! Γιατί το κάθε ένα προσφέρει κάτι διαφορετικό. Για παράδειγμα το πλαστικό μπιμπερό της Philips Avent διαθέτει προηγμένο σύστημα κατά των κολικών με πρωτοποριακή βαλβίδα θηλής που ανοίγει, έτσι ώστε ο αέρας να διοχετεύεται στο μπουκάλι και όχι στην κοιλιά του μωρού. Παρέχει ομαλή μετάβαση από τον θηλασμό στο μπιμπερό χάρη στη φαρδιά θηλή που μοιάζει με αυτή του γυναικείου στήθους. Τέλος, είναι ελαφρύ, αδειάζει και πλένεται εύκολα χάρη στον φαρδύ λαιμό που διαθέτει.

avent4

Τώρα πάμε στα πλεονεκτήματα του γυάλινου μπιμπερό της Philips Avent. Καταρχήν είναι αντιθερμικό. Δηλαδή, είναι ανθεκτικό στη θερμότητα και τα θερμικά σοκ, μπορεί άφοβα να φυλαχτεί στο ψυγείο και να ζεσταθεί, ενώ μπορεί και να αποστειρωθεί.

Διαθέτει φαρμακευτικό γυαλί κορυφαίας ποιότητας και προηγμένο σύστημα κατά των κολικών και παρέχει άνετο και ευχάριστο τάισμα χάρη στα ατομικά πέταλα που κάνουν τη θηλή εξαιρετικά απαλή και εύκαμπτη.

Μετά τους 6 μήνες περίπου ο παιδίατρος θα σας συστήσει να ξεκινήσετε να ταΐζετε το μωράκι σας με αλεσμένες τροφές. Σε αυτό το χρονικό σημείο η Philips Avent έχει να σας προτείνει ένα πολύ χρήσιμο "εργαλείο" στην κουζίνα σας που θα σας λύσει τα χέρια γιατί είναι 2 σε 1!

tye546yudf

Ο ατμομάγειρας και μπλέντερ φαγητού λειτουργεί με απλό μαγείρεμα στον ατμό και αναποδογύρισμα της κανάτας για ανάμειξη. Είναι κατάλληλο για ολοκληρωμένα γεύματα αφού αναμιγνύει κρέας, ψάρι, όσπρια, λαχανικά ή φρούτα. Επίσης περιλαμβάνει σπάτουλα, βιβλίο συνταγών και κύπελλο μέτρησης για να ορίζετε την κατάλληλη ποσότητα για το μωρό σας!

avent3
SCF716 00 RTP global 001

Τέλος, θα σας γράψω για τα πλαστικά κυπελλάκια κατάποσης υγρών. Όταν το μωράκι σας πάψει να έχει αποκλειστική ανάγκη από μπιμπερό μπορείτε να ξεκινήσετε την εκμάθηση στην κανονική πόση με το πλαστικό κύπελλο εκμάθησης της Philips Avent από το οποίο το παιδί μπορεί να πιει νερό για παράδειγμα από κάθε σημείο του χείλους. Προστατεύει από τις διαρροές, έχει λαβές που βοηθούν το νήπιο να το κρατάει και φυσικά προστατευτικό καπάκι υγιεινής που διατηρεί το κύπελλο πάντα καθαρό.

avent5

Η άλλη επιλογή που μπορείτε να έχετε είναι το πλαστικό κύπελλο πόσης υγρών με εργονομικά σχεδιασμένες εκπαιδευτικές λαβές κατάλληλες για τα μικρά χεράκια των παιδιών. Παρέχουν αντιολισθητική προστασία και προστατευτικό καπάκι υγιεινής. Έχει κεκλιμένο στόμιο που βοηθά το παιδί να πίνει ενώ ο λαιμός του λαμβάνει φυσική θέση.

avent2

Με το καλό να έρθει το μωράκι σας στον κόσμο!

Δέσποινα Καμπούρη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved