Ένα 3χρονο αγόρι παραπονέθηκε για στομαχόπονο. Όμως λίγες ώρες μετά...

Ο 3χρονος Henry Walter, ήταν ένα χαρούμενο παιδί που αγαπούσε πολύ τα Lego, τα Playdoh και τους δεινόσαυρους.

Ένα 3χρονο αγόρι παραπονέθηκε για στομαχόπονο. Όμως λίγες ώρες μετά...

Ο μικρούλης όμως άφησε την τελευταία του πνοή τον περασμένο Φεβρουάριο, ξαφνικά, και χωρίς να έχει κανένα άλλο σύμπτωμα, παρά μόνο ένα στομαχόπονο!

Henry1 large transeo i u9APj8RuoebjoAHt0k9u7HhRJvuo ZLenGRumA

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο Henry είχε προσβληθεί από ένα σπάνιο μικρόβιο το οποίο προκαλεί μηνιγγίτιδα!

Το 3χρονο αγόρι είχε παραπονεθεί το απόγευμα στη μητέρα του Vicky ότι πονούσε το στομάχι του. Ετσι εκείνη του έδωσε ένα παυσίπονο. Όταν την επομένη τους ενημέρωσαν από τον παιδικό ότι ο μικρός δεν αισθανόταν καλά, ήταν πλέον πολύ αργά! Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε το παιδί,οι γιατροί ενημέρωσαν στους γονείς ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Ο μικρός Henry άφησε την τελευταία του πνοή την ίδια μέρα.

PAY Henry Walter Meningitis death

Η σπάνια βακτηριακή λοίμωξη, Haemophilus influenzae τύπου F, η οποία οδήγησε σε μηνιγγίτιδα δεν προκαλεί εξάνθημα και δεν καλύπτεται , σύμφωνα με δημοσίευμα της telegraph.co.uk από τα εμβόλιο MenB ή Hib.

PAY Henry Walter Meningitis death 1

Mε την αδελφή του Tilly

Οι γονείς του Henry δημοσιοποίησαν την ιστορία του ώστε να προλάβουν παρόμοια περιστατικά, καθώς όπως λένε, έπρεπε να τον έχουν πάει στο νοσοκομείο από την στιγμή που παραπονέθηκε για τον στομαχόπονο!

mark and Vicky Walter who lost their son Henry three to a rare strain of meningitis in Janu large transeo i u9APj8RuoebjoAHt0k9u7HhRJvuo ZLenGRumA
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved