Νέα εξειδικευμένη σειρά στοματικής υγείας Oral Science από τη FREZYDERM

Η νέα, εξειδικευμένη σειρά στοματικής υγιεινής της FREZYDERM, Oral Science, προσφέρει προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν λύση σε κάθε ανάγκη της φροντίδας της στοματικής κοιλότητας.

Νέα εξειδικευμένη σειρά στοματικής υγείας Oral Science από τη FREZYDERM

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η στοματική υγεία της εγκύου διαταράσσεται προκαλώντας τερηδόνα, περιοδοντίτιδα και ουλίτιδα, κάτι που σχετίζεται με την αλλαγή των ορμονών. Έτσι, η οδοντόπαστα Pregnancy Toothpaste έρχεται να φέρει τη λύση σε κάθε μανούλα χάρη στα ειδικά επιλεγμένα δραστικά συστατικά της, τα οποία αντιμετωπίζουν συνολικά τα προβλήματα της στοματικής κοιλότητας, που προκαλούνται κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό. Η οδοντόπαστα αυτή εμπλουτίζει τη στοματική κοιλότητα με ασβέστιο και φωσφορικά ιόντα, επιταχύνει την ομαλή επισμάλτωση, αντιμετωπίζει την αιμορραγία των ούλων, καταπολεμά την ξηροστομία και την πλάκα, προστατεύει από την τερηδόνα και την εμφάνιση ουλίτιδας της κύησης και αποτρέπει τη δημιουργία μεμβράνης μικροβίων επιτρέποντας σε κάθε μαμά να χαρεί στο μέγιστο την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Συνδυάζεται ιδανικά με το στοματικό διάλυμα Gingivitis Mouthwash.

Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας (προστασία, λαμπερό χαμόγελο, ανακούφιση), στη σειρά FREZYDERM Oral Science θα βρείτε μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη πρόταση με οδοντόπαστα, στοματικό διάλυμα και προβιοτικό για την πλήρη επαναφορά και τη διατήρηση της στοματικής υγείας.

Προϊόντα ιδανικά για όσους κάνουν ομοιοπαθητική, για εγκύους ή διαβητικούς, για όσους αντιμετωπίζουν ουλίτιδα, τερηδόνα, πλάκα ή απλά επιθυμούν άμεση λεύκανση.

Κάθε προϊόν έχει εμπλουτισμένη σύνθεση ώστε, εκτός από τον καθημερινό καθαρισμό, να συμβάλλει στην απομάκρυνση της μικροβιακής πλάκας, στην επαναφορά και στη διατήρηση του στοματικού οικοσυστήματος και στον έλεγχο φλεγμονών του στόματος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved