H Philips Avent στο πλευρό της νέας μητέρας- Κάνει τη ζωή της ευκολότερη μέσα από τα προϊόντα της!

Πριν 6 χρόνια και όταν άρχισα να ψάχνω για τα μπιμπερό και όλα εκείνα που χρειάζεται ένα μωρό αλλά και μια μανούλα για τη διατροφή και την ασφαλή ανάπτυξη του παιδιού της, η πρώτη εταιρία που εμπιστεύτηκα ήταν η Philips Avent.

H Philips Avent στο πλευρό της νέας μητέρας- Κάνει τη ζωή της ευκολότερη μέσα από τα προϊόντα της!

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Τόσο τα μπιμπερό, όσο οι πιπίλες, ο αποστειρωτής, η ισοθερμική τσάντα, το θήλαστρο, η ενδοεπικοινωνία ακόμη και οι ειδικές συσκευασίες φύλαξης μητρικού γάλακτος ήταν αυτής της εταιρίας. Όχι, δεν μου την πρότεινε κανείς. Μόνη μου την ανακάλυψα. Αποφάσισα να την εμπιστευτώ σε όλα και για καλή μου τύχη μου έλυσε τα χέρια.

Για τα πάντα υπήρχαν κατανοητές οδηγίες χρήσης. Έτσι, αν πρόκειται να γίνετε μανούλες ή ήδη έχετε γίνει και ψάχνετε κατάλληλα προϊόντα για εσάς και το μωρό σας ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα προιόντα της Philips Avent που σας παρουσιάζω παρακάτω.

Μπιμπερό:

mpimperofinale

1. Διαθέτουν κλινικά αποδεδειγμένο σύστημα κατά των κολικών χάρη στην πρωτοποριακή βαλβίδα της θηλής που ανοίγει καθώς το μωρό σας τρώει, επιτρέποντας την είσοδο του αέρα στο μπιμπερό και όχι στην κοιλίτσα του μωρού σας.
2. Βοηθούν στην ομαλή μετάβαση από το θηλασμό στο μπιμπερό χάρη στη φαρδιά θηλή που μοιάζει με αυτή του γυναικείου στήθους. Παράλληλα, τα μοναδικά πέταλα της θηλής την κάνουν απαλή κι εύκαμπτη με αποτέλεσμα το τάισμα να είναι πιο άνετο και σαν αποτέλεσμα πιο ευχάριστο.
3. Ο φαρδύς λαιμός και τα λίγα μέρη τους διευκολύνουν το γέμισμα αλλά και το καθάρισμα.
4. Τα μπιμπερό της Philips Avent καθώς και όλα τα προϊόντα της που έρχονται σε επαφή με τροφές είναι κατασκευασμένα από υλικό χωρίς την χημική ουσία BPΑ.
5. Θα βρείτε διαθέσιμα γυάλινα μπιμπερό αλλά και πλαστικά με σχέδια που θα ενθουσιάσουν τα μικρά σας.

Ηλεκτρικό Θήλαστρο:

thilastrofinale


1. Το θήλαστρο διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό, ώστε το γάλα να ρέει απευθείας από το μαστό στο μπιμπερό, ακόμα και όταν κάθεστε ίσια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάθεστε πιο άνετα όταν χρησιμοποιείτε το θήλαστρο: δεν χρειάζεται να σκύβετε προς τα εμπρός για να βεβαιωθείτε ότι όλο το γάλα θα καταλήξει στο μπιμπερό. Η άνετη και χαλαρή θέση κατά τη χρήση του θηλάστρου βοηθά με φυσικό τρόπο το γάλα να ρέει πιο εύκολα.
2. Όταν είναι ενεργοποιημένη, η αντλία ξεκινά αυτόματα στη λειτουργία απαλής διέγερσης για να αρχίσει η ροή γάλακτος. Στη συνέχεια, επιλέξτε από 3 ρυθμίσεις άντλησης για να έχετε την πλέον άνετη ροή γάλακτος.
3. Το σημείο που έρχεται σε επαφή με το μαστό πραγματοποιεί λειτουργία μασάζ μιμούμενο το θηλασμό του μωρού σας έτσι ώστε να διεγείρει απαλά τη ροή του γάλακτος. Διαθέτει επίσης μαλακή, βελούδινη υφή προσφέροντας μια ζεστή αίσθηση στο δέρμα.
4. Το θήλαστρο έχει μικρό μέγεθος, για να μπορείτε να το κρατάτε και να το τοποθετείτε εύκολα στο στήθος σας. Η μικρή, ελαφριά μονάδα βάσης μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα κοντά σας για να έχετε τον πλήρη έλεγχο κατά τη χρήση του θηλάστρου. Για μεγαλύτερη ευκολία κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση, ο σωλήνας τυλίγεται απλώς γύρω από τη μονάδα της βάσης. Είναι εύκολο στη χρήση κατά τις μετακινήσεις σας, καθώς λειτουργεί με μπαταρίες.
5. Η συσκευασία περιλαμβάνει και θηλή η οποία μπορεί να προσαρμοστεί στο μπιμπερό έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί για να ταΐσετε το μωρό σας αμέσως μετά την εξαγωγή του γάλακτος.
6. H Philips Avent διαθέτει ειδικά δοχεία αλλά και σακουλάκια φύλαξης μητρικού γάλακτος που μπορείτε να δείτε εδώ!

Πιπίλες με ζωάκια:

pipla


Υπέροχες πιπίλες για μωράκια ηλικίας 0-18 μηνών, κατασκευασμένες από ορθοδοντική θηλή σιλικόνης που σέβεται την ανάπτυξη των δοντιών και των ούλων και είναι απαλλαγμένη από οσμές και γεύσεις. Διαθέτουν επίσης και κουμπωτό καπάκι για να μένουν πάντα καθαρές!

jpipilae

Ενδοεπικοινωνία/μόνιτορ:

endoepikoino
  • Με τα βρεφικά μόνιτορ είστε συνδεδεμένοι με το μωρό σας όταν κοιμάται, επομένως νιώθετε ήσυχοι και μπορείτε να ξεκουραστείτε κι εσείς λίγο.
  • Με τα μόνιτορ ήχου DECT οι παρεμβολές είναι μηδενικές και ακούτε πεντακάθαρα κάθε ήχο από το μωρό σας.
  • Μπορείτε να επιλέξετε ή τα μόνιτορ ήχου ή τα μόνιτορ βίντεο που σας επιτρέπουν εκτός από το να ακούτε το μωρό σας να παρακολουθείτε την παραμικρή κίνησή του!
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved