Ποιο είναι το πιο συχνό λάθος στο πλύσιμο των ρούχων που «κοστίζει»

Πόσο σωστά πλένετε τα ρούχα σας στο πλυντήριο ρούχων;

Ποιο είναι το πιο συχνό λάθος στο πλύσιμο των ρούχων που «κοστίζει»

Γνωρίζετε ποια είναι η σωστή ποσότητα απορρυπαντικού που πρέπει να χρησιμοποιείτε ή βάζετε τόσο όσο εκτιμάτε ότι χρειάζεται για να καθαρίσουν τα ρούχα;

Ε, λοιπόν σύμφωνα με έρευνα που έγινε στη Βρετανία, στην οποία συμμετείχαν 2.000 άτομα, το 35% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν ακολουθεί τις οδηγίες χρήσης του απορρυπαντικού, ενώ το 40% ανέφερε ότι παραγέμιζε με ρούχα τον κάδο του πλυντηρίου, προσθέτοντας περισσότερο απορρυπαντικό.

Αυτό σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο πλυντήριο και να επιβαρύνει την τσέπη του καταναλωτή!
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρεία GlotechRepairs.co.uk που διεξήγαγε την έρευνα, Mark Reeves, «οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αν βάλουν περισσότερο απορρυπαντικό μέσα, θα βοηθήσει τα επιπλέον ρούχα τους να καθαρίσουν καλά, ωστόσο δεν υπάρχει καμία απόδειξη γι 'αυτό και μπορεί να βλάπτουν το πλυντήριό τους».

Όταν το πλυντήριο δέχεται μεγαλύτερη ποσότητα απορρυπαντικού από αυτή που πρέπει, τότε πιθανότατα θα παρουσιάσει επιπλοκές στη λειτουργία του και θα χρειαστεί επισκευή που θα κοστίσει μέχρι και 150 ευρώ ( στη Βρετανία).

Ο κ. Reeves, συμβουλεύει να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του κατασκευαστή, όταν πρόκειται για την ποσότητα των ρούχων, να διαβάζουμε τις ετικέτες των ρούχων και να χρησιμοποιούμε την ποσότητα απορρυπαντικού που πρέπει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved