H Adele αποκάλυψε με ποιο τρόπο θα απαλλαγεί από τα περιττά κιλά

Δεν είναι μυστικό ότι η Adele, μετά την τελευταία επιστροφή της στη μουσική σκηνή, αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνισή της, παρότι η διάσημη τραγουδίστρια έγινε γνωστή και αγαπήθηκε ανεξάρτητα από τα περιττά της κιλά.

H Adele αποκάλυψε με ποιο τρόπο θα απαλλαγεί από τα περιττά κιλά

Έτσι τον τελευταίο καιρό ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το πώς θα καταφέρει να απαλλαγεί από μερικά κιλά. Κι αν αναρωτιέστε πώς θα το καταφέρει αυτό, είναι πολύ απλό. Θα κόψει μερικά από τα φλιτζάνια τσάι που καταναλώνει καθημερινά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun» η Adele δήλωσε ότι «συνήθιζα να πίνω περίπου δέκα φλιτζάνια τσάι κάθε μέρα με δύο κουταλάκια ζάχαρη στο καθένα, δηλαδή κατανάλωνα είκοσι κουταλάκια ζάχαρη ημερησίως. Τώρα δεν τα πίνω όλα αυτά κι έχω περισσότερη ενέργεια από ποτέ».

Πρόσφατα η Adele μίλησε στο περιοδικό Rolling Stone και για το πρόγραμμα γυμναστικής που άρχισε να ακολουθεί λέγοντας πως «δεν μου αρέσει να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Δεν το απολαμβάνω. Δεν μου αρέσει καθόλου να σηκώνω βάρη. Δεν μου αρέσει να κοιτάζομαι στους καθρέφτες (του γυμναστηρίου)».

«Τα αιμοφόρα αγγεία σκάνε στο πρόσωπό μου πάρα πολύ εύκολα, οπότε είμαι πολύ προσεκτική όταν σηκώνω βάρη ώστε να μην σπάνε τα αγγεία του προσώπου μου», δήλωσε η ερμηνεύτρια του «Hello».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved