Μια ανοιξιάτικη μέρα για μικρούς και μεγάλους στα Εκπαιδευτήρια Δούκα!

Ποιο παιδί δεν περιμένει την άνοιξη με προσμονή και χαρά;

Μια ανοιξιάτικη μέρα για μικρούς και μεγάλους στα Εκπαιδευτήρια Δούκα!

Παιχνίδι, χαρά και πολλά χαμόγελα ξέρουμε καλά όλες οι μανούλες πως πλημμυρίζουν το σπίτι μόλις ο καιρός φτιάξει και ο ήλιος κάνει για τα καλά την εμφάνισή του! Για αυτό και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα υποδέχονται την άνοιξη και διοργανώνουν μια δημιουργική συνάντηση το Σάββατο 21 Μαΐου, 11:00 - 13:00, ανοιχτή προς όλα τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και της Α’ Δημοτικού και τους γονείς τους!

TRUF3541

Στόχος είναι να δοθεί στα παιδιά η δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μια σειρά διασκεδαστικών και πρωτότυπων δράσεων, που καλλιεργούν τις κοινωνικές δεξιότητες και προάγουν την ψυχοκινητική ανάπτυξη. Έτσι, παραδοσιακά αλλά και ηλεκτρονικά παιχνίδια, ζωγραφική, μουσική και τραγούδι θα αποτελέσουν τη βάση για το γιορτινό αυτό πρωινό!

Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, όλες μας, μαζί με τα παιδιά μας, θα έρθουμε σε επαφή με την ποιοτική διάσταση του εκπαιδευτικού προγράμματος του Σχολείου, ενώ, παράλληλα, θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε από το προσωπικό του σχολείου και να περιηγηθούμε στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων.

κηπος

Δηλώστε κι εσείς συμμετοχή στο www.doukas.gr ή στο τηλέφωνο 210 61 86 000 (εσωτ. 0101) κ. Άννα Κουρνιδάκη, μέχρι και 18/05/2016.

Ελάτε και θα είστε κερδισμένες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved