Το παιδί σου έχει καλύτερο όχημα από το δικό σου…το καρότσι Trilogy της Inglesina είναι απλά ό,τι πιο εξελιγμένο υπάρχει!

Αν είσαι μητέρα τότε ξέρεις πως το καρότσι του μωρού σου είναι εργαλείο. Είναι το όχημά του όπως είναι για εσένα το αυτοκίνητο. Η επιλογή του λοιπόν πρέπει να γίνεται προσεκτικά ώστε να διασφαλίσεις την άνεση τη δική του αλλά ΚΑΙ τη δική σου!

Το παιδί σου έχει καλύτερο όχημα από το δικό σου…το καρότσι Trilogy της Inglesina είναι απλά ό,τι πιο εξελιγμένο υπάρχει!

Πόσες φορές δεν έχεις παρατηρήσει μανούλες να παλεύουν να μετακινήσουν το καρότσι, να το βάλουν στο αυτοκίνητο... Πόσα μωρά δεν έχεις δει ανήσυχα μέσα στο καρότσι τους; Όλα τα παραπάνω οφείλονται στη λειτουργικότητα ή μάλλον, στην έλλειψη αυτής και όλα βεβαίως τα ξεχνάς με το καρότσι Trilogy της Inglesina!

1

Το Trilogy System της Inglesina είναι ένα σύστημα μεταφοράς για όσους αναζητούν την άνεση και καλοπέραση του μωρού τους, χάρη στο ευρύχωρο πορτ-μπεμπέ και στο σύστημα εξαερισμού, χωρίς να θυσιάζεται η ευχρηστία και η πρακτικότητά του σε όλες τις περιπτώσεις.

1ETERYRTH

Το Trilogy System αποτελείται από έναν ελαφρύ και πρακτικό σκελετό, ο οποίος ανοιγοκλείνει και οδηγείται και με το ένα χέρι, με εύκολο σύστημα σύνδεσης-αποσύνδεσης των διαφορετικών στοιχείων του, τα οποία του προσφέρουν την απόλυτη λειτουργικότητα και ελευθερία ελιγμών, που τώρα γίνεται ακόμα ευκολότερη χάρη στο σκελετό «City», που με μόλις 50 εκ. πλάτος έχει τη δυνατότητα να χωρέσει ακόμα και στα στενότερα ασανσέρ. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται αναστρέψιμο καρότσι με κουκούλα, παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Huggy Gr.0+, καλάθι μεταφοράς αντικειμένων, ποτηροθήκη, ασορτί τσάντα με αλλαξιέρα, ποδόσακος και αδιάβροχο για το καρότσι. Με λίγα λόγια, το όχημα του μωρού σου είναι... καλύτερο από το δικό σου!

1TRI

Διατίθεταισε 7 τέλειαχρώματα και από τώρα και για όλο το μήνα Μάιο, έχεις τη δυνατότητα με κάθε αγορά συστήματος Trilogy να προμηθευτείς εντελώς δωρεάν το στρωματάκι για το πόρτ-μπεμπέ και τη Universal βάση για το κάθισμα αυτοκινήτου HuggyGr. 0+.

1TRY

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και δεν ισχύει για τη συλλεκτική έκδοση του Trilogy Colors. Τι περιμένεις λοιπόν; Χάρισε στο μωρό σου την άνεση που του αξίζει και σε εσένα την ευκολία που έχεις τόσο ανάγκη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved