PAO BC Academy - Honda Day: Μία μέρα αφιερωμένη στα παιδιά και τους γονείς τους

Η Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την χορηγό εταιρία «HONDA» πραγματοποίησε το Σάββατο (14/05) στα γήπεδα του All Stars Arena, στο Ο.Α.Κ.Α, την εκδήλωση «HONDA DAY».

PAO BC Academy - Honda Day: Μία μέρα αφιερωμένη στα παιδιά και τους γονείς τους

Η ημέρα ήταν αφιερωμένη στην ενημέρωση των αθλητών μας και των κηδεμόνων τους σχετικά με θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, οδικής ασφάλειας και ασφαλούς κυκλοφορίας για ποδήλατα.

honda day09

Οι νεαροί αθλητές μας, διασκέδασαν μαθαίνοντας μέσω των εκπαιδευτικών-βιωματικών προγραμμάτων, «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια», «Καν’ το Σωστά» και «Ασφαλώς Ποδηλατώ» του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με τη «HONDA».

Παράλληλα, οι γονείς των αθλητών μας είχαν την ευκαιρία να κάνουν TEST DRIVE με τα μοντέλα της HONDA (JAZZ,HRV 1.6 i-DTEC,CRV 4WD 1.6 i-DTEC, CIVIC 1.6 i-DTEC) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ο.Α.Κ.Α.

honda day05

Το παρών έδωσε ο διευθυντής της Ακαδημίας, Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος παρακολούθησε με ενδιαφέρον την εκδήλωση και φωτογραφήθηκε με τους νεαρούς αθλητές.

Στο event παραβρέθηκε και ο Διευθυντής Λειτουργίας της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Αριστείδης Χριστόπουλος, ο οποίος δήλωσε:

honda day00

«Είναι μια πολύ όμορφη εκδήλωση. Πάντα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα η Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας της με την χορηγό εταιρία, «HONDA» αφιέρωσε τη σημερινή ημέρα στην ενημέρωση των αθλητών μας αλλά και των κηδεμόνων τους σχετικά με θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και ασφάλειας. Οι μικροί αθλητές μας έμαθαν και διασκέδασαν με το πρόγραμμα του Ινστιτούτου «Πάνος Μυλωνάς» ενώ παράλληλα διασκέδασαν και οι γονείς που έκαναν test drive με τα μοντέλα της HONDA σε ειδικούς χώρους στο Ο.Α.Κ.Α».

honda day10

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της HONDA, κ. Γιώργος Παππάς επεσήμανε ότι:

«Λαμβάνοντας υπόψη μας ότι η ασφάλεια των πεζών και των οδηγών αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης στη σχεδίαση και την παραγωγή των νέων μοντέλων της HONDA, θεωρούμε πολύ σημαντική την ενημέρωση κυρίως των νέων σε θέματα που άπτονται της οδικής ασφάλειας και της κυκλοφορικής αγωγής. Αυτό αποτέλεσε και το έναυσμα για να διοργανώσουμε σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Πάνος Μυλωνάς» την ημέρα οδικής ασφάλειας για τους μαθητές της Ακαδημίας Μπάσκετ του Παναθηναϊκού στην οποία είμαστε χορηγοί. Πιστεύουμε ότι η ενημέρωση των νέων σε θέματα οδικής ασφάλειας αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της προσπάθειας για τη δραστική μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την ανάπτυξη αυτοκινητιστικής κουλτούρας στους νέους που θα αποτελέσουν και τους μελλοντικούς οδηγούς».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved