Κατερίνα Καραβάτου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και μίλησε συγκινημένη για το μωρό της

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η Κατερίνα Καραβάτου που πριν λίγο πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Κατερίνα Καραβάτου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και μίλησε συγκινημένη για το μωρό της

Έχοντας στο πλευρό της το σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη ο οποίος κρατούσε το μωρό που ήταν μέσα σε πορτ μπεμπέ, οι ευτυχισμένοι γονείς μίλησαν για όλα: Για το νέο μέλος της οικογένειάς τους, για το όνομα που θα πάρει, για την Αέλια και την προσμονή της για την άφιξη στο σπίτι του αδελφού της αλλά και για τις μοναδικές στιγμές της γέννας.

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυα συγκίνησης και ευτυχίας, λέγοντας ότι όπως και ο Κρατερός έτσι και η ίδια , έκλαιγε μόλις γεννήθηκε το μωρό (βάρους 3 κιλών και 20 γραμμαρίων).

Όπως είπαν παρότι η διαδικασία τους ήταν γνώριμη, είχαν άγχος αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Σε ερώτηση σε ποιον μοιάζει το μωρό, η Κατερίνα Καραβάτου ήταν κάθετη: «Είναι πασιφανές ότι το μωρό μου μοιάζει. Είναι στα χρώματά μου», ενώ ο Κρατερός με το χιούμορ που τον διακρίνει, αρκέστηκε να πει: «Η ιστορία θα δείξει».

Αναφορικά με το όνομα του γιου τους, είπαν ότι δεν το έχουν αποφασίσει ακόμα. Αποκάλυψαν όμως ότι το ένα θα είναι αρχαιοελληνικό ενώ το δεύτερο όνομά του θα είναι Ιωάννης, το όνομα του μπαμπά της Κατερίνας Καραβάτου.

Το ζευγάρι γεμάτο συγκίνηση ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τις θερμές του ευχές και είπε ότι θα πρέπει να φύγουν ώστε να τηρήσουν την υπόσχεση της κόρης τους Αέλιας να είναι εκεί ο αδελφός της μόλις επιστρέψει από το σχολείο!

Ακούστε τι είπε το ζευγάρι έξω από το μαιευτήριο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved