Διοργανώστε την βάπτιση ή το παιδικό πάρτι του παιδιού σας στο Politia Tennis Club

Βάφτιση στο Politia Tennis Club

Διοργανώστε την βάπτιση ή το παιδικό πάρτι του παιδιού σας στο Politia Tennis Club
βαπτιση 4
βαπτιση 1
βαπτισι 2
απτιση 3


Η μέρα της βάφτισης ενός παιδιού είναι στιγμή μεγάλης χαράς και σπουδαίο γεγονός. Η οικογένεια του Politia Tennis Club φροντίζει για τα πάντα και υπογράφει ένα αποτέλεσμα αψεγάδιαστο.

Χαρίστε στο παιδί σας και στους εκλεκτούς καλεσμένους σας την πιο γλυκιά ανάμνηση από τη βάφτισή του στο Politia Tennis Club.

Το μυστήριο μπορεί να τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης και Αγίας Ειρήνης, μέσα στο club με απόλυτη ηρεμία, ιδιωτικότητα και κατάνυξη. Στη συνέχεια, μπορεί να ακολουθήσει Brunch Βάφτισης σε κάποιον από τους χώρους μας με θέα την Αθήνα ή την πισίνα. Εναλλακτικά, υπάρχει η επιλογή να γιορτάσετε τη βάφτιση με Cocktail κάλεσμα στον υπέροχο πέτρινο χώρο δίπλα στην Εκκλησία μας, ή δίπλα στην πισίνα μας. Ή με μεσημεριανό καθιστό γεύμα βάφτισης σε κάποιον από τους μαγευτικούς μας χώρους. Οι επιλογές είναι αμέτρητες σε γλυκές και αλμυρές λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους.

Τον στολισμό, το θέμα, τις προσκλήσεις, τις μπομπονιέρες, το Candy Bar και όλες τις λεπτομέρειες για τη βάφτιση του μωρού σας μπορεί να αναλάβει το Wedding Market του Politia Tennis Club.

παρτι 5
παρτι 1
παρτι 2
παρτι 3

Παιδικό Πάρτι στο Politia Tennis Club

Το πάρτυ αποτελεί για κάθε παιδάκι μια πολύ χαρούμενη μέρα! Είναι αφορμή για παιχνίδι με τους φίλους, χορό, «εξερευνήσεις» … Το Politia Tennis Club είναι το ιδανικό μέρος για μια τέτοια διοργάνωση!

Στο Politia Tennis Club , οι αίθουσες διαμορφώνονται ανάλογα με το θέμα που έχετε επιλέξει, δημιουργώντας ένα μαγικό κόσμο για τα παιδάκια. Ο χώρος μεταμορφώνεται και «ντύνεται» σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες. Η ομάδα του Politia Tennis Club σχεδιάζει την πρόσκληση, το μενού, τη διακόσμηση, τη μουσική και την τούρτα. Την ατμόσφαιρα συμπληρώνουν φουσκωτά, παιχνίδια και σκηνικά που ξυπνούν τη φαντασία των παιδιών. Στη διάθεσή τους υπάρχουν επίσης τα γήπεδα tennis όπου μπορούν να απασχοληθούν με αθλοπαιδιές , tennis, ποδόσφαιρο, τοξοβολία… Τους καλοκαιρινούς μήνες, η πισίνα κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού τα παιχνίδια μέσα και έξω από αυτήν γίνονται η αγαπημένη ασχολία των μικρών μας φίλων.

Πλήρως καταρτισμένοι παιδαγωγοί αναλαμβάνουν την απασχόληση των παιδιών με διαδραστικά παιχνίδια και συμβάλλουν ώστε το πάρτυ να μετατραπεί σε μια αξέχαστη εμπειρία! Για τους πιο μικρούς, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, μουσικοχορευτικά παιχνίδια, ζωγραφική, μπαλονοκατασκευές, face painting…

Οι γονείς των παιδιών είναι επίσης καλεσμένοι στο πάρτυ και μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους ή ένα όμορφο γεύμα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, κοντά στα παιδιά.

παρτι 4

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 6200003 με την Κα. Μαριέττα Δροσοπούλου, Υπεύθυνη Κοινωνικών Εκδηλώσεων Politia Tennis Club ή με ένα κλικ στο http://www.politiatennisclub.gr/Vaftiseis_Politia / και το http://www.politiatennisclub.gr/Paidika_Parti_Politia/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved