«Οι γονείς ρωτούν, οι ειδικοί απαντούν», στο AVENUE MALL ATHENS

Το AVENUE MALL, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο για όλη την οικογένεια, συνεχίζει τις επιτυχημένες ομιλίες στο πλαίσιο του προγράμματος "ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΡΩΤΟΥΝ, ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ!". Οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους πλέον ειδικούς πληθώρα σημαντικών θεμάτων και τα παιδιά να μάθουν μέσα από το παιχνίδι και τις δραστηριότητες.

«Οι γονείς ρωτούν, οι ειδικοί απαντούν», στο AVENUE MALL ATHENS

Tην Παρασκευή 20/05, στις 6.00 το απόγευμα, σε συνεργασία με τον οργανισμό πρόληψης και αντιμετώπισης μελανώματος, ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ διοργανώνεται η Γιορτή Ηλιοπροστασίας. Χαρούμενες δραστηριότητες κουκλοθέατρο, διαδραστικά παιχνίδια, τραγούδια του Ήλιου, παραμύθια, παράσταση Καραγκιόζη και πολλές εκπλήξεις, για να μάθουμε τα μυστικά της ηλιοπροστασίας. Επίσης, με απλό και ευχάριστο τρόπο μαθαίνουμε για την αυτοεξέταση και τον έγκαιρο εντοπισμό των αλλαγών ενός σπίλου - «ελιάς» του δέρματος.

Και την Παρασκευή 27/05, στις 6.00 το απόγευμα, το Σωματείο ‘’Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος’’ θα παρουσιάσει τρόπους πρόληψης Παιδικών Ατυχημάτων, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που θα έρθουν να παρακολουθήσουν. Τα ατυχήματα που απειλούν τα παιδιά είναι πολλά: τροχαία, πτώσεις, δηλητηριάσεις, εγκαύματα, πνιγμός, κλπ. και μπορούν να συμβούν σε οποιαδήποτε στιγμή παντού, όπως στο σπίτι, στο σχολείο, στο δρόμο, στην παιδική χαρά, στις διακοπές.... Είναι αποδεδειγμένο όμως, ότι η σωστή και συστηματική Πρόληψη μπορεί να μειώσει τον αριθμό και τη σοβαρότητα των παιδικών ατυχημάτων μέχρι και 50%.

Κάθε ώρα στο AVENUE είναι και μία μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Εσύ θα λείπεις;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved