Έχασαν τα τρία τους παιδιά σε αεροπορικό δυστύχημα- Δύο χρόνια μετά η ζωή τους απέκτησε ξανά νόημα

Για τους Anthony Maslin και Marite Norris’s από την Αυστραλία ο χρόνος σταμάτησε στις 17 Ιουλίου του 2014, όταν έχασαν τα τρία τους παιδιά στο αεροπορικό δυστύχημα της Malaysian Airlines MH17 στην Ουκρανία.

Έχασαν τα τρία τους παιδιά σε αεροπορικό δυστύχημα- Δύο χρόνια μετά η ζωή τους απέκτησε ξανά νόημα

Τα παιδιά επέστρεφαν στην Αυστραλία με τον παππού τους, έπειτα από τις διακοπές τους στην Ευρώπη, αφού το σχολείο θα ξεκινούσε εκείνη την εβδομάδα. Οι γονείς τους αποφάσισαν να μείνουν λίγες ακόμη ημέρες στο Άμστερνταμ.To αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών συνετρίβη στην Ουκρανία, σκοτώνοντας και τα 298 άτομα που επέβαιναν σε αυτό.

ad 205826505

Μετά το χαμό των παιδιών τους, οι γονείς κατέρρευσαν. Η δυστυχία τους ήταν ανείπωτη, ο κόσμος τους είχε διαλυθεί. Χθες όμως μία ηλιαχτίδα «τρύπωσε» στη ζωή τους. Η Marite Norris’s γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τη Violet May Maslin που πλέον θα δώσει νέο νόημα και σκοπό στη ζωή τους.

ad 205826445

«Πιστεύουμε πως ο Mo, του οποίου τα 14 γενέθλια ήταν το Σάββατο, η Evie που θα ήταν 12 την ερχόμενη εβδομάδα, ο Otis που θα ήταν 10 τον επόμενο μήνα και ο παππούς Nick μας έστειλαν αυτό το δώρο. Η γέννηση της Violet είναι η απόδειξη της πίστης μας πως η αγάπη είναι πιο δυνατή από το μίσος», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι γονείς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved