Η πιο γλυκιά αγκαλιά μυρίζει… μπισκότο!

Αν έπρεπε να διαλέξω την πιο έντονη παιδική μου ανάμνηση δεν θα αναφερόμουν σε κάποια εικόνα διακοπών. Αυτό που έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου ανεξίτηλα είναι η μυρωδιά της αγκαλιάς της μητέρας μου, η πιο γλυκιά μυρωδιά του κόσμου! Μια μυρωδιά που ακόμα και σήμερα έχει τη μαγική ιδιότητα να με ηρεμεί αμέσως μόλις φτάσει στη μύτη μου...

Η πιο γλυκιά αγκαλιά μυρίζει… μπισκότο!

Γράφει η Χριστίνα Χρόνη

Αυτή η αγκαλιά μυρίζει μπισκότο και φρεσκοπλυμένα ρούχα και όταν είμαι μακριά πλέον από τη μητέρα μου, δεν έχω παρά να ανοίξω ένα πακέτο μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου και να χωθώ νοερά στην αγκαλιά της... Ναι, τα μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου μυρίζουν... μανούλα και έχουν γεύση αναμνήσεων! Ακόμη και ο ήχος που κάνει το πακέτο όταν ανοίγει μου φέρνει στο μυαλό ευτυχισμένες στιγμές, την ώρα που περίμενα με αγωνία η μητέρα μου να μου δώσει... ένα μπισκοτάκι.

Για όλους αυτούς τους λόγους, τα μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου μυρίζουν μανούλα και θα μου θυμίζουν πάντα την πιο γλυκιά αγκαλιά του κόσμου, την αγκαλιά που γιόρτασα τρώγοντας μπισκοτάκια με τη μητέρα μου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αν με ρωτάς, οι μανούλες θα έπρεπε να γιορτάζουν κάθε μέρα του χρόνου και όχι μόνο στις 8 Μαΐου και τα μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου φαίνεται πως συμφωνούν αφού τις γιορτάζουν για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο!

Untitled 3

Συνεχίζοντας τους εορτασμούς για την Ημέρα της Μητέρας, τα μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου προσκαλούν όλα τα παιδιά μαζί με τις μαμάδες τους στο «Παιδικό Μουσείο της Αθήνας» στην Πλάκα για να συμμετέχουν στο Αφιέρωμα στη Μητέρα. Το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Μαΐου 2016 και ώρες 10:00 – 15:00, τα μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου, δίνουν την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να ευχηθούν Χρόνια Πολλά στις μαμάδες τους μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα που έχει σχεδιάσει το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.

Τα παιδιά ηλικίας 3-12 χρόνων θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μοναδικά μπισκότα για τη μητέρα τους μαθαίνοντας ταυτόχρονα τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής. Επιπλέον, μικροί και μεγάλοι θα συνεργαστούν και θα χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητα και τις δεξιότητές τους συμμετέχοντας σε διαφορετικά εκπαιδευτικά προγράμματα όπως «Το κοινό μου ταξίδι με τη μαμά», «Ένα μικρό δώρο για τη μαμά».

Πάρτε τα μικρά σας ζιζάνια, αφού η συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι ελεύθερη ενώ δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται την ίδια μέρα στην υποδοχή του Μουσείου. Προσωπικά, ενώ είμαι πολύ μεγάλη πια για να πάω με τη μητέρα μου, σίγουρα θα πάω με τη βαφτισιμιά μου που εντελώς τυχαία αποκαλώ... Μπισκότο!

Διάβασε περισσότερα για τα προγράμματα με ένα κλικ στο www.biskotakimou.gr/ και γιόρτασε για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο την πιο γλυκιά αγκαλιά του κόσμου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved