Στείλτε λουλούδια στη μαμά μέσω Facebook και χαρίστε της ένα χαμόγελο αν βρίσκεστε μακρυά της!

Θέλετε να ευχηθείτε στη μητέρα σας αλλά δεν μπορείτε να την επισκεφθείτε την Κυριακή που είναι η Γιορτή της Μητέρας!

Στείλτε λουλούδια στη μαμά μέσω Facebook και χαρίστε της ένα χαμόγελο αν βρίσκεστε μακρυά της!

Και επιπλέον γνωρίζετε ότι είναι από τις μαμάδες που ανακάλυψαν το Facebook και το χρησιμοποιούν διαρκώς. Τότε, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε. Πολύ απλά, γιατί εκεί στο Facebook αποφάσισαν να λανσάρουν μερικές νέες λειτουργίες αποκλειστικά για τη Γιορτή της Μητέρας.

Κατ’ αρχάς, και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, στο Messenger θα εμφανίζεται δίπλα από το σημείο όπου γράφεται το κείμενο ένα λουλούδι. Πατήστε το και το μήνυμα σας, η φωτογραφία ή το GIF που «ποστάρετε» θα συνοδεύεται από ένα λουλούδι, κάνοντας έτσι το post προς τη μαμά κάτι το ιδιαίτερο.

messenger mothers day

Αν θέλετε κάτι παραπάνω, τότε «κατεβάστε» το νέο πακέτο από stickers που ξεκίνησε να διαθέτει το Facebook ειδικά για τη Γιορτή της Μητέρας. Είναι από αυτά που δεν υπάρχει καμία μητέρα στον κόσμο που δεν θα λατρέψει και δεν θα αισθανθεί ότι το παιδί της το έψαξε λίγο παραπάνω για να της κάνει ένα δώρο. Έστω και εξ αποστάσεως και μέσω των social media.

Το Facebook δοκιμάζει πάντως και κάτι ειδικά για τη Γιορτή της Μητέρας αλλά μάλλον θα αφορά περιορισμένο αριθμό χωρών και σε αυτές μπορεί να μην περιλαμβάνεται η Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα ειδικό emoji με την επωνυμία “Thankful” που θα εμφανίζεται μαζί με τα υπόλοιπα emoji που χρησιμοποιούμε για να εκφράσουμε τα συναισθήματα που μας προκαλεί ένα post στο Facebook. Ένα απλό like δεν είναι αρκετό για να εκφράσει την αγάπη μας για τη μητέρα μας, έτσι δεν είναι;

Μείνετε συντονισμένες στο Mothersblog γιατί αύριο έρχεται σούπερ διαγωνισμός με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας. Ένα από τα πιο όμορφα δώρα που έχει δώσει ποτέ το Morthersblog θα γίνει δικό σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved