Stokke® Sleepi™-Το οβάλ κρεβάτι

Το Stokke® Sleepi™ μεγαλώνει και αλλάζει, όπως ακριβώς και το παιδί σας, ενώ ταυτόχρονα παραμένει παρήγορα οικείο, κάτι που θα λατρέψετε και οι δύο.

Stokke® Sleepi™-Το οβάλ κρεβάτι

Το Stokke® Sleepi™ επεκτείνεται για να καλύπτει τις ανάγκες – και τα μεγέθη – που συνεχώς αλλάζουν, καθώς το παιδί σας μεγαλώνει. Με το μοναδικό του οβάλ σχήμα, αυτό το κρεβάτι από μασίφ ξύλο ευρωπαϊκής οξιάς είναι μια ιδιαίτερη επιλογή για να γίνει το κεντρικό κομμάτι του παιδικού δωματίου. Οι επιλογές ρύθμισης ύψους του στρώματος και η δυνατότητα επέκτασης σε μήκος κάνουν το Stokke® Sleepi™ ένα κρεβάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετά χρόνια, παρέχοντας στο παιδί σας ένα ασφαλές και άνετο μέρος για όνειρα γλυκά.

Για όσους προτιμούν ένα μοντέρνο ουδέτερο χρώμα, παρουσιάζουμε το Hazy Grey στη συλλογή μας Stokke® Sleepi™. Εμπνευσμένο από την εκτίμηση που έχουν οι Σκανδιναβοί για την ουδέτερη ομορφιά του ξύλου, το Hazy Grey επιτρέπει στην πλούσια δομή του ξύλου να αποκτά λαμπερή υφή δίνοντας μια οργανική και τραχιά όψη. Το εκλεπτυσμένο Hazy Grey ταιριάζει επίσης με τη συρταριέρα Stokke® Home™ διευκολύνοντάς σας να διαμορφώσετε την πρώτη κρεβατοκάμαρα του παιδιού σας συνδυάζοντας στοιχεία από τις συλλογές της Stokke.

Τέσσερα κρεβάτια σε ένα

 789OT78LOGILK

Stokke® Sleepi™ Mini (0 – 6 μηνών)
Η αίσθηση θαλπωρής της φωλιάς το κάνει το ιδανικό πρώτο κρεβάτι για το νεογέννητό σας. Χάρη στους περιστρεφόμενους τροχούς με δυνατότητα κλειδώματος μπορείτε να λικνίσετε απαλά το μωρό σας για να κοιμηθεί και να το μεταφέρετε εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο. Έχει πλάτος μόνο 67 εκατοστά, οπότε είναι απίστευτα βολικό για μικρούς χώρους. Η κουνουπιέρα δίνει μια κομψή πινελιά σε οποιοδήποτε παιδικό δωμάτιο.

Stokke® Sleepi™ Bed (0 – 3 ετών)
Το Stokke® Sleepi™ Mini εύκολα μετατρέπεται στο κρεβάτι Stokke® Sleepi™ Bed με ένα πρόσθετο Extension Kit, διατηρώντας ένα οικείο, χαλαρωτικό περιβάλλον για το μωρό σας που μεγαλώνει. Προσαρμόστε το στρώμα καθ’ ύψος καθώς το παιδί αναπτύσσεται και φτάνει στην ηλικία που σκαρφαλώνει γεμάτο περιέργεια. Όταν το παιδί μεγαλώσει αρκετά ώστε να μπορεί να μπαίνει και να βγαίνει μόνο του από το κρεβάτι, μπορείτε να αφαιρέσετε τη μία πλευρά του κρεβατιού, κάνοντας πιο εύκολη και πιο ασφαλή την πρόσβαση.

Stokke® Sleepi™ Junior (περίπου 3 ετών – 10 ετών)
Το Stokke® Sleepi™ Junior είναι ένα άνετο κρεβάτι για παιδιά μέχρι δέκα περίπου ετών. Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε την διπλή του ιδιότητα και να έχετε ένα τέλειο καναπεδάκι στο χώρο που παίζουν τα παιδιά. Το Junior Extension διατίθεται ως πρόσθετο αξεσουάρ για το Stokke® Sleepi™ Bed.

Στρώμα:
Το στρώμα είναι από υποαλλεργικό, ανθεκτικό αφρό πολυουρεθάνης, γνωστό για την αντοχή του στην πίεση. Το στρώμα διαθέτει αυλακώσεις στην κάτω πλευρά για να κυκλοφορεί καλύτερα ο αέρας. Έτσι, μαζί με τη διάτρητη βάση του κρεβατιού, διευκολύνεται η κυκλοφορία του αέρα ώστε το μωρό σας να κοιμάται άνετα και γαλήνια. Επιπλέον, το ανθεκτικό στρώμα περιβάλλεται από μαλακή βαμβακερή επένδυση που αφαιρείται για εύκολο καθάρισμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved