Σας προσκαλούμε στο μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Όπως κάθε μήνα και αυτό τον Μάιο, τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες.

Σας προσκαλούμε στο μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Η φοβερή νέα σειρά Backstage ξεκινάει στο Disney Channel Δευτέρα 16 Μαΐου στις 17:00.

Η σειρά παρακολουθεί τις ζωές δώδεκα φοβερά ταλαντούχων έφηβων και τα σκαμπανεβάσματα της φοιτητικής ζωής στο περίφημο Keaton School of the Arts. Ακολουθήστε την καθημερινότητά τους κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και δείτε τις εμπειρίες τους, από το άγχος και την απογοήτευση, σε νέες φιλίες και μεγάλα επιτεύγματα.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο Η Πρώτη Μέρα (Δευτέρα 16 Μαΐου στις 17:00) οι κολλητές φίλες και χορεύτριες Βανέσσα και Κάρλι, ξεκινούν την πρώτη μέρα τους σε αυτή την περίφημη σχολή τεχνών, το Keaton School of the Arts, και βρίσκονται σε ανταγωνιστικές θέσεις. Εν τω μεταξύ, η τραγουδίστρια παλεύει με το φόβο της σκηνής.

Το Backstage έχει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Μαΐου στις 17:00 και συνεχίζει την ίδια ώρα τις καθημερινές ως το τέλος του μήνα.

ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΠΕΜΠΤΗΣ
Κάθε Πέμπτη όλο το Μάιο από τις 17:25

Οι Πέμπτες είναι πολύ σημαντικές για το Disney Channel το Μάιο, καθώς συνεχίζουμε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα με πρεμιέρες από τις 17:25 ως τις 19:05.

Αυτά τα επεισόδια είναι οι πρεμιέρες αγαπημένων σειρών όπως ο Άλεξ κι η παρέα του, ο Μυστικός Κόσμος του Gravity Falls, Τζέσι, Ένα Κορίτσι Γνωρίζει τον Κόσμο και Oι Γοργόνες του Μάκο.

Μη χάσετε τα ολοκαίνουρια επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών κάθε Πέμπτη όλο τον Μάιο από τις 17:25 στο Disney Channel.

Ο Μυστικός Κόσμος του Gravity Falls: ΑΡΜΑΓΓΕΔΩΝΟ-ΧΑΟΣ
Φινάλε σεζόν
Πέμπτη 5 Μαΐου στις 18:15

Η δεύτερη σεζόν αυτής της υπέροχα περίεργης σειράς κινουμένων σχεδίων Ο Μυστικός Κόσμος του Gravity Falls φτάνει στο αποκορύφωμα με δύο τελευταία επεισόδια της ιστορίας που αποτελείται από τέσσερα μέρη, Αρμαγεδδωνο-χάος την Πέμπτη 5 Μαΐου από τις 18:15.

Σε αυτό το σπέσιαλ διπλό επεισόδιο, που περιέχει το τρίτο και το τέταρτο μέρος της ιστορίας Αρμαγεδδωνο-χάος, το Αρμαγγεδωνο-χάος έχει κατέβει στο Gravity Falls. Ο Φορντ ανακαλύπτει τα αληθινά σχέδια του Μπιλ και η τελική αναμέτρηση μαζί του καθορίζει την τελική μοίρα και τη μεγαλύτερη θυσία της οικογένειας Πάινς.

Το τρίτο και το τέταρτο μέρος της επικής ιστορίας Αρμαγγεδωνο-χάος, που αποτελεί το φινάλε της δεύτερης σεζόν του Μυστικού Κόσμου του Gravity Falls, έχει πρεμιέρα στο Disney Channel την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 18:15.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: ΤΖΕΣΙ
Ειδική Προβολή
Σάββατα και Κυριακές από τις 28 Μαΐου στις 13:35

Σαν δώρο για τους θεατές της επιτυχημένης σειράς Τζέσι, καθώς φτάνουμε στο εντυπωσιακό φινάλε της σεζόν της σειράς τον Ιούνιο, αυτό το μήνα το Disney Channel δείχνει όλα τα επεισόδια – τα Σάββατα και Κυριακές ξεκινώντας από το Σάββατο 28 Μαΐου στις 13:35.
RADIO DISNEY MUSIC AWARDS 2016
Πρεμιέρα εκπομπής
Παρασκευή 27 Μαΐου στις 17:25.

Υπάρχει μία έκπληξη γεμάτη μουσική και διασημότητες για τους θεατές του Disney Channel το Μάιο, με την πρεμιέρα του προγράμματος Radio Disney Music Awards 2016 – τα μεγαλύτερα βραβεία μουσικής για τα παιδιά – την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 17:25.

Αυτά τα βραβεία τιμούν τα μουσικά επιτεύγματα της χρονιάς και βασίζονται στην ψηφοφορία των ακροατών του δικτύου μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας. Η Taylor Swift, ο Justin Bieber, η Adele, ο Shawn Mendes και οι One Direction είναι μερικοί από τους διαγωνιζόμενους για το 2016. Θαυμαστές απ’ όλο τον κόσμο έχουν ψηφίσει τους αγαπημένους καλλιτέχνες τους σε κατηγορίες όπως Ο Καλυτερότερος – Τραγούδι της Χρονιάς, Το Buzz – Νέος Καλλιτέχνης της Χρονιάς και Αυτό είναι το Κομμάτι μου – Καλύτερος «Ύμνος». Πέρσι, μετρήθηκαν πάνω από 101 εκατομμύρια ψήφοι, συμπεριλαμβανομένων πάνω από πέντε εκατομμύρια ψήφων από διεθνείς θαυμαστές.

Σαν δώρο καθώς πλησιάζουν τα βραβεία, το Disney Channel έχει επιλέξει προσεκτικά τα καλυτέρα μουσικά επεισόδια από δημοφιλείς σειρές όπως Όστιν και Άλι, Λιβ και Μάντι, Τζέσι, Χάνα Μοντάνα και Βιολέτα. Τα επεισόδια μπορείτε να τα δείτε πριν τα βραβεία, από τις 13:00, ενώ αμέσως πριν τα βραβεία, στις 17:00 μπορείτε να απολαύσετε το επεισόδιο πρεμιέρας του Backstage.

Μη χάσετε τα γεμάτα αστέρια Radio Disney Music Awards 2016 με πρεμιέρα στο Disney Channel την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 17:25.

ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΠΥΤΖΑΜΕΣ
Πρεμιέρα σειράς
Καθημερινές από την Δευτέρα 16 Μαΐου στις 19:00

Η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων Ήρωες με Πυτζάμες έρχεται στο Disney Junior αυτό το μήνα, ξεκινώντας τη Δευτέρα 16 Μαΐου στις 19:00.

Σε αυτή τη γεμάτη διασκέδαση σειρά, οι εξάχρονοι Κόννορ, Αμάγια και Γκρεγκ είναι απλά παιδιά που πάνε σχολείο, όμως όταν κινδυνεύει η πόλη τους, φοράνε τις πυτζάμες τους και μεταμορφώνονται σε Ήρωες με Πυτζάμες - οι Κάτμποϊ, Γκέκο και Ολέτ. Ο καθένας τους έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο και μαζί μπορούν να αντιμετωπίσουν όλα τα προβλήματα, να λύσουν όλα τα μυστήρια και επίσης να μάθουν ανεκτίμητα μαθήματα. Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο Ο Γκέκο και οι Σούπερ Νιντζαλίνο/ Η Ολέτ και ο τρομερός πτεροδάκτυλος (Δευτέρα 16 Μαΐου στις 19:00) ο Νάιτ Νίντζα κλέβει τον αθλητικό εξοπλισμό για τους Νιντζαλίνο, και ο Ρομέο παίρνει ένα μοντέλο πτεροδάκτυλου και το μετατρέπει σε ιπτάμενο ρομπότ!

Η φανταστική νέα σειρά ξεκινάει τη Δευτέρα 16 Μαΐου στις 19:00, και συνεχίζει τις καθημερινές την ίδια ώρα ως την Παρασκευή 27 Μαΐου.

Ο ΚΑΛΟΣ, Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΔΙΑΡΗΣ
Ειδική Προβολή
Απογεύματα από τις 30 Μαΐου στις 18:30

Ο Μάιος καλωσορίζει ένα νέο μπλοκ στο Disney Junior τα απογεύματα των καθημερινών από τη Δευτέρα 30 Μαΐου στις 18:30– Ο Καλός, Ο Κακός και Ο Χαδιάρης
Οι θεατές γίνονται ήρωες πλάι στους Ήρωες με Πυτζάμες και τη Φρουρά των Λιονταριών, και γελάνε με άμοιρους κακούς όπως τον μόνιμο Nάιτ Νίντζα ή την σκανταλιάρικη αγέλη από ύαινες της Φρουράς των Λιονταριών... Και, για όσους το προτιμούν, ελάτε να φωλιάσετε για αγκαλίτσες με την Γκόλντι και το Αρκουδάκι και τη Σοφία την Πριγκίπισσα!

Η νέα σειρά ξεκινάει τη Δευτέρα 30 Μαΐου στις 18:30.
ΣΟΦΙΑ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Σάββατο 7 Μαΐου στις 10:00

Μαντέψτε ποιος πετάχτηκε να βοηθήσει την Σοφία με το πιο πρόσφατο πρόβλημά της; Όχι μία Disney πριγκίπισσα ως συνήθως. Δεν είναι κανείς άλλος από τον Όλαφ, τον τρελό χιονάνθρωπο από την επιτυχημένη ταινία της Disney Ψυχρά κι Ανάποδα!

Ο Όλαφ εμφανίζεται στο δεύτερο επεισόδιο της παραμυθένιας σειράς Η Μυστική Βιβλιοθήκη το Σάββατο 7 Μαΐου στις 10:00. Στο Ο Όλαφ και η ιστορία της Δεσποινίδας Τσουκνίδας, όταν το φυλακτό της Σοφίας καλεί τον Όλαφ αντί για μία πριγκίπισσα, οι δυο τους προσπαθούν να σταματήσουν την Δεσποινίδα Τσουκνίδα, που θέλει να κλέψει τα λουλούδια σταλακτίτες από την Παγοχώρα!

Δείτε την πρεμιέρα του επεισοδίου «Η Μυστική Βιβλιοθήκη: Ο Όλαφ κι ο Θρύλος της Δεσποινίδας Τσουκνίδας»
το Σάββατο 7 Μαΐου στις 10:00.
ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Σειρά Επεισοδίων
Κάθε Σάββατο από 14 Μαΐου

Τα Σάββατα στο Disney Junior μοιάζουν τρομερά από τα μέσα αυτού του μήνα, με Πρεμιέρες Σαββάτου από τις 14 Μαΐου.

Τον Μάιο υποδεχόμαστε πίσω τα κολλητά φιλαράκια του Disney Junior Γκόλντι και το Αρκουδάκι με επεισόδια πρεμιέρας κάθε Σάββατο από τις 14 Μαΐου στις 10:00. Δείτε τι κάνει αυτή η δυάδα, με ολοκαίνουριες περιπέτειες από το Παραμυθένιο Δάσος. Στο επεισόδιο Πινοκιοΐτιδα / Το Κλαμπ των Τζακ (Σάββατο 14 Μαΐου στη 13:00) η Γκόλντι κολλάει Πινοκιοΐτιδα και μεγαλώνει η μύτη της, ενώ το Αρκουδάκι προσπαθεί να γίνει μέλος σε μία λέσχη αποκλειστικά για αυτούς με το όνομα Τζακ.

Στη συνέχεια, δείτε νέα επεισόδια του Κάπτεν Τζέικ και των Πειρατών της Χώρας του Ποτέ στις 11:00 κάθε Σάββατο καθώς ο Τζέικ συνεχίζει την αναζήτησή του στη Μεγάλη Θάλασσα του Ποτέ.

Συντονιστείτε κάθε Σάββατο από τις 14 Μαΐου για νέες περιπέτειες σε δύο από τις πιο αγαπημένες σειρές των θεατών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved