H Folli Follie παρουσιάζει τη νέα συλλογή Heart4Heart Pure Love!

Γιορτάζοντας το μοναδικό δεσμό αγάπης, τη μοναδική σχέση μεταξύ μητέρας και παιδιού!

H Folli Follie παρουσιάζει τη νέα συλλογή Heart4Heart Pure Love!

Η Γιορτή της Μητέρας αποτελεί την ιδανική στιγμή για να εκδηλώσετε με μία γλυκιά χειρονομία την ανιδιοτελή αγάπη και την παντοτινή ευγνωμοσύνη προς το πιο αγαπημένο σας πρόσωπο, τη μητέρα σας.

Η Folli Follie με έναυσμα την παγκόσμια γιορτή των μαμάδων όλου του κόσμου, τη Κυριακή 8 Μαΐου, γιορτάζει τη μητρότητα και τον ξεχωριστό δεσμό αγάπης μεταξύ μητέρας και παιδιού παρουσιάζοντας τη νέα συλλογή κοσμημάτων Heart4Heart Pure Love.

Desktop2

Το εμβληματικό μοτίφ από καρδιές της Folli Follie αποτέλεσε το ιδανικότερο σύμβολο για να αποτυπώσει με τον πλέον εκλεπτυσμένο τρόπο στα δυο μοντέρνα κοσμήματα της νέας συλλογής, την αέναη μητρική φροντίδα και την αγνότητα των συναισθημάτων της πιο γλυκιάς σχέσης ζωής. Η Heart4Heart Pure Love της Folli Follie, περιλαμβάνει ένα κομψό βραχιόλι και ένα εντυπωσιακό κολιέ, επιχρυσωμένα με ροζ χρυσό και διακοσμημένα με διάφανες κρυστάλλινες πέτρες, οι οποίες αντικατοπτρίζουν τον πιο αγνό δεσμό μητέρας-παιδιού.

Φέτος, γιορτάστε αυτή την ιδιαίτερη σχέση αγάπης με ξεχωριστά κοσμήματα Folli Follie που θα χαρίσουν ακόμα περισσότερη λάμψη και χαρά στον πιο ισχυρό δεσμό με τη μητέρα σας.

www.follifollie.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved