Πασχαλινό Μeet Market για μικρούς και μεγάλους στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Ραντεβού στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων δίνουν σήμερα και αύριο, 23 και 24 Απριλίου, οι διοργανωτές τους πασχαλινού Μeet Market.

Πασχαλινό Μeet Market για μικρούς και μεγάλους στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Για πρώτη φορά το Μeet Market συνεργάζεται με την δράση Fashion Revolution, στόχος της οποίας είναι να αλλάξει δραστικά τον τρόπο με τον οποίο τα ρούχα προμηθεύονται, παράγονται και αγοράζονται, ξεκινώντας με την ερώτηση #Who made my clothes?

Το παγκόσμιο, πλέον, κίνημα Fashion Revolution Day, ενεργό σε 83 χώρες, κάνει αυτή την ερώτηση επιδιώκοντας να παρακινήσει τους καταναλωτές να αναρωτηθούν τι κρύβεται πίσω από τις ετικέτες των ρούχων τους. Στόχος είναι ένα μέλλον με περισσότερη ασφάλεια, δικαιοσύνη και διαφάνεια για την μόδα.

Μέσα από αυτήν την ιδέα, το Μeet Market θα φιλοξενήσει το Εthical Fashion Walk, οργανωμένο από το Fashion Revolution Greece, που θα προβάλλει brands που προσπαθούν να διατηρήσουν την διαφάνεια στην εφοδιαστική αλυσίδα της μόδας. Μέσα από αυτό το Fashion Walk, Έλληνες σχεδιαστές και παραγωγοί θα αφηγηθούν την ιστορία πίσω από τις δημιουργίες τους και θα μας μεταδώσουν τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να δουλεύει με διαφάνεια, χρησιμοποιώντας φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και ελέγχoντας τον εφοδιασμό τους, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο διακαιότερες συνθήκες εργασίας.

a lampades w1800

Περισσότερα από 130 περίπτερα με τοπικές δημιουργίες, συνεχόμενα DJ sets καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, παιχνίδια και δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους, νόστιμα φαγητά, χαρούμενα πρόσωπα, ένα Ethical Fashion Walk και.... θετική ενέργεια σας περιμένουν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Και φυσικά, πάρτε μέρος στο ετήσιο Εaster Egg Hung. Πάνω από 150 πασχαλινά αυγά θα είναι κρυμμένα σε όλο το Meet Market. Οσοι τα βρουν και τα φέρουν στο ταμείο, κερδίζουν cd των DJ, αφίσες, κονκάρδες και συμμετοχή στο μεγάλο δώρο, που είναι ένα καλάθι γεμάτο με δημιουργίες από τους συμμετέχοντες του Meet Market ενώ θα υπάρχει και μυστικό πασχαλινό δώρο.

Για τα παιδιά

Φως και σκοτάδι...κάτι κρύβεται και κάτι φανερώνεται. Θα έρθεις να το βρεις και να το φανερώσεις μέσα από ένα πασχαλινό θεατρικό παιχνίδι; Σε περιμένουμε το Σάββατο 23/4 και Κυριακή 24/4 στις 4μμ εώς 7μμ στο Meet Market. H oμάδα θεατρικού παιχνιδιού Πυγολαμπίδες.

pygolampides2 w1800

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved