Θα φορούσατε ρούχα εμπνευσμένα από τη Minnie Mouse;

Τη  θρυλική φιγούρα της Minnie Mouse , τη συναντάμε παντού: Από παιχνίδια, παιδικά ρούχα και αξεσουάρ έως μπρελόκ, ποτήρια και πιάτα.

Θα φορούσατε ρούχα εμπνευσμένα από τη Minnie Mouse;

Παράλληλα, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης διάσημων σχεδιαστών μόδας, -Richard Nicoll, Katie Hillier, Giles Deacon , Terry de Havilland-, οι οποίοι "τίμησαν" κατά καιρούς μέσω των κολεξιόν τους, τους φιόγκους αλλά και το γνώριμο πουά της Minnie Mouse.

Πρόσφατα, η Walt Disney China ζήτησε από τέσσερις σχεδιαστές της Κίνας να δημιουργήσουν μία συλλογή αντλώντας έμπνευση από τη θρυλική φιγούρα της Minnie Mouse.

6LYC7954

«Η Minnie Mouse είναι το αστέρι της μόδας της Disney. Το κλασικό πουά του φορέματός της και ο κόκκινος φιόγκος ήταν πάντα trend, ενώ εξακολουθεί να επηρεάζει νέες γυναίκες στην Κίνα, αλλά και σε όλο τον κόσμο», αναφέρει ο Allen Au-Yeung, αντιπρόεδρος του δημιουργικού της Walt Disney Co. στην ευρύτερη περιοχή της Κίνας.

minnie cindy soong01

Οι σχεδιαστές που ανέλαβαν να δημιουργήσουν τη συλλογή είναι οι Ji Cheng, Han Lulu, Cindy Soong και Makin Ma και όπως θα δείτε έβαλαν όλη τους την έμπνευση.

6LYC8742
6LYC9648
6LYC9535
Group photo 1024x640

Θα φορούσατε μία από τους δημιουργίες τους;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved