CROCODILINO-Just for Kids

Όλοι εμείς στην CROCODILINO προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για να δώσετε το πιο ποιοτικό και χαρμόσυνο δώρο στα βαφτιστήρια σας και φέτος το Πάσχα! Νονοί όλου το κόσμου δεν έχετε λοιπόν παρά να προετοιμαστείτε για να χαρίσετε στο βαφτιστήρι σας το δώρο του!

CROCODILINO-Just for Kids

Εκτός βεβαίως από την λαμπάδα, τα δώρα της νονάς/νονού το Πάσχα είναι ένα σοκολατένιο αυγό, το τσουρέκι και φυσικά τα Πασχαλιάτικα παπουτσάκια του! Ένα έθιμο που χρονολογείται αρκετές δεκαετίες πίσω και συμβολίζει, όπως και τα παπούτσια της βάπτισης, τον ερχομό της Άνοιξης και την υποδοχή της Λαμπρής!

76867867867

Και φέτος λοιπόν, η CROCODILINO, σεβόμενη την δύσκολη εποχή που ζούμε, σας κάνει το μεγαλύτερο ΔΩΡΟ!!! Ένα ζευγάρι παπουτσάκια θαλάσσης με κάθε αγορά υποδημάτων (αξίας άνω των 35€ το ζευγάρι), σε φανταστικά σχέδια και χρώματα αλλά και μοναδικά pins, που θα τα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι!

456767867I678

Σας συμβουλεύουμε να ρωτήσετε τους γονείς εκ των προτέρων το νούμερο του παπουτσιού που φοράει το βαφτιστήρι σας ώστε να μην τρέχετε άδικα ύστερα για αλλαγές. Αν επίσης έχετε άπλετο χρόνο στη διάθεσή σας και μένετε κοντά με το βαφτιστήρι σας μπορείτε να πάτε μαζί να διαλέξετε την λαμπάδα και τα παπούτσια ώστε να «πέσετε» σίγουρα μέσα στις προτιμήσεις του!

Αλλιώς επισκεφθείτε το e-shop μας www.crocodilino.com για τις Πασχαλινές αγορές σας και Καλό Πάσχα σε όλους! Σας περιμένουμε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved