“Ο γύρος του κόσμου” στα Εκπαιδευτήρια Ανδρεάδη

Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, 11.00 - 13.00, τα Εκπαιδευτήρια Ανδρεάδη καλωσορίζουν παλιούς και νέους φίλους με ένα όμορφο ταξίδι στις χώρες του κόσμου!

“Ο γύρος του κόσμου”  στα Εκπαιδευτήρια Ανδρεάδη

Μέσα από κατασκευές, χορό, τραγούδια, πολλές περιπέτειες και παιχνίδια στην καταπράσινη αυλή του σχολείου μας τα παιδιά θα κάνουν το γύρο του κόσμου ενώ παράλληλα, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος και να περιηγηθούν στους χώρους του νηπιαγωγείου και του δημοτικού.

OPEN DAY2

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους «οι συγγραφείς των καραβιών» Μ. Αγγελίδου και Α. Παπαθεοδούλου που θα μιλήσουν στους γονείς για τη σημασία της λογοτεχνίας στην ανάπτυξη των παιδιών και θα υλοποιήσουν με τα παιδιά φιλαναγνωστικές δράσεις με τα βιβλία τους «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες», «Καράβια που δε φοβήθηκαν» και «Καράβια που ταξίδεψαν τη φαντασία».

Στόχος της εκδήλωσης είναι μικροί και μεγάλοι να γνωρίσουν το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό των εκπαιδευτηρίων, καθώς και να έρθουν σε επαφή με το ποιοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, αλλά και τις πρωτότυπες εκπαιδευτικές δράσεις του.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

10.30 – 11.00 : Υποδοχή - συγκέντρωση των παιδιών.
11.00 – 12.00 : Παρουσίαση εκπαιδευτηρίων για τους γονείς και «Ο γύρος του κόσμου» για τα παιδιά: πινιάτες, hockey, baseball, κινέζικος δράκος, καγκουρομαχίες, jazz και hip hop, twister, αστέρια του Hollywood κ.ά. happenings και εκπλήξεις στον χώρο του σχολείου.
12.00 – 12.30 : Παρουσίαση του διαδραστικού προγράμματος των εκπαιδευτηρίων για τους γονείς και φιλαναγνωστικές δράσεις για τα παιδιά με τους συγγραφείς Μ. Αγγελίδου και Α. Παπαθεοδούλου
12.30 – 13.00 : Περιήγηση των γονέων στους χώρους του σχολείου και παιχνίδια για τα παιδιά στην καταπράσινη αυλή του σχολείου μας
Είσοδος ελεύθερη
Δηλώσεις συμμετοχής 2310 699900 και στο info@andreadis-school.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved