Οι Millennials. Είναι πολλοί. Είναι έξυπνοι... Μάθετε για αυτούς!

Millennials: Η τεχνολογία είναι η παιδική τους ηλικία. Δεν θέλουν άλλους συμβιβασμούς. Δεν φοβούνται να προσπαθήσουν, δεν θέλουν να ηττηθούν. Είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν σκληρά. Θέλουν να νιώσουν μέλη ενός μεγάλου συνόλου που δεν παλεύει μόνο για τους αριθμούς, που δεν βλέπει τους ανθρώπους σαν νούμερα, που εμπνέει και εμπνέεται από τη «μεγάλη εικόνα».

Οι Millennials. Είναι πολλοί. Είναι έξυπνοι... Μάθετε για αυτούς!

Οι Millennials είναι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν από το τέλος της δεκαετίας του ’80 έως το 2000. Είναι μια σημαντική αλλά και συκοφαντημένη γενιά. Το περιοδικό Time, τους χαρακτήρισε πριν από δυο χρόνια ως μια ναρκισσιστική γενιά, «The Me Me Me generation». Τους έχουν χαρακτηρίσει ανθρώπους που θέλουν να προσαρμόσουν την πραγματικότητα στα δικά τους δεδομένα, αντί να προσαρμοστούν σε αυτή. Υπάρχει κάτι κακό σε αυτό;

960 1final

Οι Millennials έχουν δύναμη. Έως το 2020 θα αποτελούν το 50% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού. Το 95% απ’ αυτούς θεωρεί πως η ηθική μιας εταιρείας, η φήμη της και η κοινωνική της υπευθυνότητα, είναι βασικές προϋποθέσεις για την επαγγελματική επιλογή τους. Για τις εταιρείες, υπάρχουν δυο επιλογές: Είτε θα τους αγνοήσουν και θα προσπεράσουν το ταλέντο τους είτε θα τους ακούσουν και θα τους ενσωματώσουν, δημιουργώντας τους ηγέτες του αύριο.

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved