«Μερικές φορές αισθάνομαι κακή μαμά», εξομολογήθηκε διάσημη ηθοποιός

Είναι ταλαντούχα ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών, του Ryder, 12 ετών και του Bingham, 4 ετών.

«Μερικές φορές αισθάνομαι κακή μαμά», εξομολογήθηκε διάσημη ηθοποιός

Η Kate Hudson, έγραψε για λογαριασμό του περιοδικού «Instyle» Μαϊου, αντί συνέντευξης, ένα κείμενο με τίτλο « Μερικές φορές αισθάνομαι μία κακή μαμά» όπου καταγράφει σκέψεις μιας εργαζόμενης μητέρας δύο παιδιών.

040616 cover reveal lead

Όπως λέει η γνωστή ηθοποιός, στόχος της είναι να μάθουν οι αναγνώστες και κατ’ επέκταση οι θαυμαστές της, ότι δεν υπάρχει τελειότητα στην πραγματική ζωή και αυτό αφορά και τη ζωή των απανταχού σταρς.

0ca55aba7f0d13d00dbc9515359d5afd

«Κάποιες μέρες αισθάνομαι ότι θα έπρεπε να κερδίσω το βραβείο καλύτερης μαμάς της ημέρας και κάποιες άλλες, βλέπω τον εαυτό μου να κάνει παράξενα πράγματα που δεν έχουν πραγματικά κανέναν σκοπό, στις μακρινές γωνίες του σπιτιού μου και συνειδητοποιώ ότι κυριολεκτικά και σκόπιμα κρύβομαι από τα παιδιά μου».

kate hudson 600x800

TODD WILLIAMSON/GETTY

Μάλιστα η Kate Hudson ομολογεί ότι: "Ναι, έχω βοηθήσει τα παιδιά μου με την εργασία τους. Αλλά επίσης έχω βαρεθεί να το κάνω. Θα προτιμούσα να ακούω τα παιδιά μου να μιλάνε για διάφορα πράγματα από το να τα βοηθήσω στα μαθηματικά! Το παραδέχομαι: Θα προτιμούσα να παρακολουθώ το «The Bachelor» από το να κάνω κλάσματα και διαιρέσεις».

hudson colbert 600x450

Όπως γράφει η ίδια, ήταν μόλις 23 ετών όταν γέννησε τον Ryder. Έτσι, η σχέση τους ήταν λίγο ασυνήθιστη. «Εννοώ, είμαστε πολύ κοντά, και είμαι η μητέρα του. Είμαι μεγάλη στο ήθος. Είμαι μεγάλη στην ευγένεια. Αλλά, είμαι λίγο άγρια μαμά» , λέει η Hudson.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved