9χρονη...δημοσιογράφος αποκαλύπτει δολοφονία στη γειτονιά της! (βίντεο)

Η Hilde Kate Lysiak είναι μόλις 9 ετών, ζει στο Σελινσγκρόουβ της Πενσιλβάνια των ΗΠΑ και θέλει να γίνει επαγγελματίας δημοσιογράφος.

9χρονη...δημοσιογράφος αποκαλύπτει δολοφονία στη γειτονιά της! (βίντεο)

Αντί λοιπόν να παίζει με τις κούκλες της, όπως κάνουν οι συνομήλικές της, παίρνει το ποδήλατο και το σημειωματάριό της και καταγράφει ό,τι της προκαλεί ενδιαφέρον για να το μεταφέρει στη συνέχεια στην εφημερίδα της «Orange Street News». Το πάθος της είναι τόσο μεγάλο που μη φανταστείτε ότι περιορίζεται μόνο στην καταγραφή τοπικών εκδηλώσεων.

a7615f87 61db 484c b4aa f5df0ba41b0f

Την περασμένη εβδομάδα, λοιπόν, η 9χρονη, έβαλε τα γυαλιά στους ενήλικες "συναδέλφους" της, όταν αποκάλυψε δολοφονία που σημειώθηκε στην πόλη της και ανήρτησε το αποκλειστικό στην ιστοσελίδα της εφημερίδας της πριν οι δημοσιογράφοι των τοπικών μέσων αντιληφθούν το περιστατικό.

bf3d99fa 9ac9 4282 b8e3 14dbfedc8945

«Αποκλειστικό: Δολοφονία στην ένατη οδό», έγραφε ο τίτλος του κειμένου της, στο οποίο ανέφερε ότι ένας άνδρας ήταν ύποπτος για το θάνατο της συζύγου του, ενώ μετέφερε και δηλώσεις αστυνομικών, αλλά και κατοίκων της περιοχής.

Τη στιγμή που έγραφε το ρεπορτάζ της, οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι δεν είχαν καν φτάσει στο σημείο του εγκλήματος, ενώ αφού άφησε τα ινία της ιστοσελίδας της στον πατέρα της, ο οποίος ήταν πρώην ρεπόρτερ του ενημερωτικού δικτύου New York Daily News, επέστρεψε με το ποδήλατό της στην κατοικία που σημειώθηκε το έγκλημα.

Συγκέντρωσε ακόμα περισσότερες μαρτυρίες, φωτογράφησε το εξωτερικό του σπιτιού και έστειλε την ανταπόκρισή της για να αναρτηθεί στο Διαδίκτυο.

Όμως οι αντιδράσεις των συμπολιτών της, κάθε άλλο παρά θετικές ήταν. Απεναντίας. Επέκριναν τόσο τον πατέρα της μικρής όσο και την ίδια, κατηγορώντας τους ότι ανήρτησαν την υπόθεση χωρίς να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση όσων συνέβησαν. Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που προέτρεψαν τη μικρή να πάει να παίξει με τις κούκλες της.

Κι αν πιστεύετε ότι η μικρή πτοήθηκε κάνετε λάθος. Αφού διάβασε όλα τα σχόλια, μαγνητοσκόπησε την απάντηση της με τη βοήθεια της αδελφής της και την κοινοποίησε. Τι έλεγε στο βίντεο; «Κάποιοι νομίζουν ότι θα πρέπει να παίζω με κούκλες. Όμως, λόγω της δουλειάς μου, κατάφερα να εξιχνιάσω μία δολοφονία και μάλιστα ώρες πριν έρθουν οι ενήλικες δημοσιογράφοι άλλων εφημερίδων».

«Ναι είμαι 9 χρονών, αλλά πρώτα είμαι ρεπόρτερ», υποστηρίζει με κάθε τρόπο η μικρή Hilde που όπως φαίνεται γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει να κάνει στη ζωή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved