Μία συνταγή για λεμονάδα της προγιαγιάς της έκανε μία 11χρονη εκατομμυριούχο!

Η Mikaila Ulmer είναι μόλις 11 χρονών και κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος.

Μία συνταγή για λεμονάδα της προγιαγιάς της έκανε μία 11χρονη εκατομμυριούχο!

Αφορμή για να αλλάξει τελείως η ζωή της και να αυξηθεί θεαματικά ο τραπεζικός της λογαριασμός, στάθηκε η εμφάνισή της στην εκπομπή του BBC "Shark Tank". Eκεί πρωτοπαρουσίασε μία σπιτική λεμονάδα σε συνταγή της προγιαγιάς της.

bee

Η λεμονάδα της, με την ονομασία BeeSweet Lemonade έχει ως συστατικά τη μέντα, το μέλι και το λιναρόσπορο. Όπως αποκάλυψε η μικρή, σε ηλικία 4 ετών την τσίμπησαν μέλισσες και μάλιστα δύο φορές. «Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Τρομοκρατήθηκα. Όμως συνέβη κάτι περίεργο. Γοητεύτηκα από τις μέλισσες. Έμαθα τα πάντα γι΄αυτές και τη σημασία τους για το οικοσύστημά μας. Ετσι, αποφάσισα να ονομάσω στη συνταγή μου BeeSweet Lemonade και μέρος των κερδών να τα διαθέσω για τη δάσωσή τους», δήλωσε η μικρή επιχειρηματίας.

girllll

Μέσω της εταιρείας Whole Foods, κατάφερε να κερδίσει 11 εκατ. δολάρια ενώ η BeeSweet Lemonade πωλείται σε 55 μαγαζιά σε Τέξας, Οκλαχόμα, Αρκάνσας και Λουιζιάνα.

girlllllllllll

Η Mikaila παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της βρίσκει χρόνο για τους φίλους της και για παιχνίδι. Άλλωστε είναι μόλις 11 χρονών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved