Η Disney δημιουργεί νέα ταινία για την άγνωστη σε εμάς, αδερφή της Χιονάτης!

Έχετε ακούσει ποτέ για την Rose Red; Είναι, η άγνωστη μέχρι στιγμής σε εμάς, αδερφή της Χιονάτης... Όχι εκείνης που είχε μια κακιά μητριά και φίλους 7 νάνους... Μιας άλλης Χιονάτης!

Η Disney δημιουργεί νέα ταινία για την άγνωστη σε εμάς, αδερφή της Χιονάτης!

Βλέπετε, η Rose Red και η Χιονάτη, είναι δύο αδερφές σε μια άλλη ιστορία που είχαν γράψει οι αδερφοί Grimm. Αυτό το παραμύθι περιέχει έναν αδύναμο νάνο, μια αρκούδα που μεταμορφώνεται σε πρίγκιπα, και μια Χιονάτη διαφορετική από την άλλη.

Smithsnowred

Δύο διαφορετικές ιστορίες, που πρόκειται όμως η Disney να ενώσει και να συνδυάσει, τοποθετώντας τη Rose Red, στο παραμύθι της Χιονάτης με τους 7 νάνους. Σύμφωνα με το περιοδικό Hollywood Reporter, το νέο σενάριο θέλει τη Rose Red, να γίνεται ηρωίδα, αφού θα προσπαθήσει να μάθει ποιος προσπάθησε να δηλητηριάσει την αδερφή της. Θα περάσει από πολλές δυσκολίες, με την παρέα των νάνων μέχρι να καταφέρει να σπάσει την κατάρα!

Λίγα λόγια για το πραγματικό παραμύθι με τη Χιονάτη και τη Rose Red:

Δύο κορίτσια, ζουν αγαπημένα σε ένα φτωχικό σπιτάκι με τη μητέρα τους που τα υπεραγαπάει. Μια χειμωνιάτικη βραδιά χτυπά την πόρτα μια αρκούδα και ζητά να τη φιλοξενήσουν. Ενώ στην αρχή η Rose Red φοβάται, αμέσως εμπιστεύεται την αρκούδα μαζί με την αδερφή της και γίνονται φίλοι.

Το καλοκαίρι, η αρκούδα ενημερώνει τα δύο κορίτσια ότι πρέπει να πάει στο δάσος να προστατέψει τον θησαυρό της, γιατί ένας κακός νάνος προσπαθεί να τον κλέψει. Η αρκούδα φεύγει και τα κορίτσια μένουν πίσω.

Μια μέρα στο δάσος, ένας νάνος είναι σφηνωμένος σε ένα δέντρο και προσπαθεί να βγει, φωνάζοντας να τον βοηθήσει κάποιος. Τα κορίτσια, ακούν τις φωνές του και τρέχουν να τον βοηθήσουν, καταφέρνουν να τον απεγκλωβίσουν όμως, κόβοντας τη γενειάδα του. Ο νάνος από τη μία είναι ευγνώμον και από την άλλη θυμωμένος που του έκοψαν τα γένια.

Μαζί, βρίσκουν την αρκούδα όπου ο νάνος θέλει να σκοτώσει. Τελικά, η αρκούδα σκοτώνει τον νάνο και εκείνη μεταμορφώνεται σε έναν όμορφο πρίγκιπα καθώς λύνεται η κατάρα που ο νάνος του είχε ρίξει, θέλοντας να τον εκδικηθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved