ΝΕΟ ECOS Baby! Υποαλλεργικό υγρό απορρυπαντικό με άρωμα Πασχαλιάς και Καριτέ!

Το βραβευμένο από τον EPA (Environmental Protection Agency - Επίσημος οργανισμός περιβάλλοντος των ΗΠΑ), ως κορυφαία επιλογή ασφάλειας και αποτελεσματικότητας παιδικό απορρυπαντικό ECOS Baby, έρχεται με νέο άρωμα Πασχαλιάς και Καριτέ!

ΝΕΟ ECOS Baby! Υποαλλεργικό υγρό απορρυπαντικό με άρωμα Πασχαλιάς και Καριτέ!

Tο άρωμα της πασχαλιάς θεωρείται "μαγικό" μια και δημιουργεί και χαρίζει το αίσθημα της ηρεμίας και μεταφέρει τους ανθρώπους στο κόσμο των παραμυθιών, της αγάπης και της ευτυχίας.

Image2

Το νέο υποαλλεργικό ECOS Baby με φυσικά αιθέρια έλαια Πασχαλιάς και Καριτέ, είναι ένα αγνό υγρό απορρυπαντικό με συστατικά που προέρχονται από φυτικές πρώτες ύλες. Με ισορροπημένο pH προστατεύει ταυτόχρονα την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα αλλά και τα χρώματα και τα υφάσματα στα ρουχαλάκια τους!

To υποαλλεργικό ECOS Baby με άρωμα Πασχαλιάς και Καριτέ όπως και όλη η σειρά των προϊόντων ECOS της Earth Friendly Products είναι προϊόντα υψηλής τεχνογνωσίας, απόλυτα φιλικά και πιο ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Είναι διπλής συμπύκνωσης ώστε να επιτυγχάνεται πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα αλλά και οικονομία στην χρήση. Αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως πραγματικά πράσινα προϊόντα, με πλήθος επιβραβεύσεων για την ποιότητα τους αλλά και τον τρόπο παρασκευής τους.

efp products

ECOS Baby: Η ασφαλής και αποτελεσματική επιλογή για τους μικρούς μας ήρωες

Επισκεφθείτε το www.ecos.com και ανακαλύψτε και μόνοι σας, γιατί το να ακολουθείς την «πράσινη» φιλοσοφία, δεν είναι πολυτέλεια αλλά και τα σημεία πώλησης στην Ελλάδα.
Earth Friendly Products
www.ecos.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved