Η Φρουρά των λιονταριών: Η μεγάλη Επιστροφή- Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα!

Η νέα παιδική σειρά της Disney «Η Φρουρά των Λιονταριών: Η Μεγάλη Επιστροφή» έρχεται βρυχώμενη και συναρπάζει τους μικρούς μας φίλους! Η νέα τηλεοπτική σειρά, βασισμένη στην παγκόσμια επιτυχία της Disney «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 19 Μαρτίου στον κινηματογράφο Village στο The Mall Athens.

Η Φρουρά των λιονταριών: Η μεγάλη Επιστροφή- Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα!

Ο εξωτερικός χώρος της αίθουσας V Max του κινηματογράφου Village μετατράπηκε σε ζούγκλα, καλωσορίζοντας μικρούς και μεγάλους σε ένα πρωινό δράσης. Οι μικροί μας φίλοι είχαν τη δυνατότητα να γίνουν θαρραλέα λιοντάρια με τη βοήθεια του face painting και να φωτογραφηθούν μαζί με τους ήρωες της σειράς σε ένα σκηνικό ζούγκλας! Σε συνεργασία με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο δημιουργήθηκε ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι, ώστε να μάθουν τα παιδιά πληροφορίες για τους αγαπημένους τους ήρωες. Στην αίθουσα προβολής περίμεναν τα παιδιά μάσκες με τους ήρωες της σειράς για αυτούς και τους φίλους τους, ώστε να δημιουργήσουν τη δική τους «Φρουρά των Λιονταριών».

DSC 6005

Τα τραγούδια της σειράς ξεσήκωναν ρυθμικά τους καλεσμένους, ενώ κυρίαρχο ρόλο είχε το τραγούδι των τίτλων της σειράς με τη φωνή του Διονύση Σχοινά ( https://youtu.be/xUnieeiLk0g ), ο οποίος παρευρέθηκε στην πρεμιέρα υπογράφοντας αυτόγραφα στους μικρούς του fans. Επίσης, την πρεμιέρα παρακολούθησε με την οικογένειά του και ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονιάδης.

PAN 0401

Στο πρώτο διπλό επεισόδιο της σειράς ο Κάιον, το μικρό θαρραλέο λιοντάρι μαζί με τους πιο πιστούς του φίλους, τον Μπάνγκα, ένα ατρόμητος ασβός, την Φούλι, μια τσίτα με μεγάλη αυτοπεποίθηση, τον Μπέστη, ένα φιλικός και καλόκαρδος ιπποπόταμος και τον Όνο, έναν ερωδιός φιλόσοφος, δίνει την πρώτη του μάχη ενάντια στις ίαινες για να προστατέψει τον κύκλο της ζωής.

PAN 0015

Συντονιστείτε στο Disney Junior μέσω του OTE TV το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 10:00 για να παρακολουθήσετε κι εσείς την πρεμιέρα της σειράς «Η Φρουρά των Λιονταριών: Η Μεγάλη Επιστροφή». Από 18 Απριλίου μπορείτε να απολαύσετε τη σειρά με εβδομαδιαία επεισόδια, τα οποία θα ακολουθούν τις περιπέτειες του Κάϊον και της ζωηρής παρέας του στο Περήφανο Βασίλειο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved