Ο Δεσμός και η Παπλωματού συνεργάζονται για καλό σκοπό!

Το Σάββατο 9 Απριλίου στις 11:30 π.μ. ο ΔΕΣΜΟΣ περιμένει τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του, στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου για να παρακολουθήσετε την παράσταση Η Παπλωματού, ένα από τα πιο επιτυχημένα Musical της χρονιάς!

Ο Δεσμός και η Παπλωματού συνεργάζονται για καλό σκοπό!

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο σωματείο ΔΕΣΜΟΣ προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει εκεί που υπάρχει πραγματικά ανάγκη!

Η Μαριάννα Τόλη και ο υπόλοιπος θίασος, θα παρουσιάσουν το επιτυχημένο Musical της χρονιάς που κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων των παιδιών, «Η Παπλωματού».

Αν θέλετε να βοηθήσετε και εσείς το σωματείο ΔΕΣΜΟΣ δεν έχετε παρά να βρεθείτε το Σάββατο, 9 Απριλίου στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, στον Κεραμεικό, στη διεύθυνση Προφήτου Δανιήλ 3-5.

Για κρατήσεις εισιτηρίων και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παράσταση, επικοινωνήστε ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στο 216 900 1320!

Λίγα λόγια για το ΔΕΣΜΟ
Ο Δεσμός είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο με σκοπό την κάλυψη αναγκών ευπαθών ομάδων μέσα από τη μέγιστη αξιοποίηση πλεονάσματος από ιδιώτες και εταιρείες. Aπό την ίδρυσή του, τον Ιανουάριο του 2012 έως σήμερα, ο Δεσμός, με επίκεντρο τα γραφεία του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχει προσφέρει σε ένα ολοένα και αυξανόμενο δίκτυο 516 οργανισμών κοινωνικής ωφελείας στην Ελλάδα, βοηθώντας συνολικά πάνω από 300.000 βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα επωφελούμενους χάρη στην προσφορά περισσότερων από 232 εταιρειών και εκατοντάδων ιδιωτών! Η εκτιμώμενη αξία των αγαθών που έχει διαχειριστεί ο Δεσμός υπερβαίνει τα €2.300.000.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση του Δεσμού, αλλά και για να δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε, επισκεφθείτε το www.desmos.org ή τη σελίδα του Δεσμού στο facebook www.facebook.com/desmos.org .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved