Έλληνες καλλιτέχνες τραγουδούν με τα παιδιά τους! (βίντεο)

Δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες που κατά καιρούς τραγούδησαν και συμμετείχαν μαζί με τα παιδιά τους σε βίντεο κλιπ, όταν εκείνα ήταν ακόμη μικρά.

Έλληνες καλλιτέχνες τραγουδούν με τα παιδιά τους! (βίντεο)

Πρώτος που έκανε ντουέτο με τον γιο του, ήταν ο Γιάννης Πάριος. Το 1984 τραγούδησε μαζί με τον 9χρονο Χάρη τότε, «Πιο καλή η μοναξιά!», το πρώτο τραγούδι του Χάρη καθώς συνθετικά το υπέγραφε ο ίδιος.

{youtube}86JmDHFFNnI{/youtube}

Ο Βαγγέλης Γερμανός, ήταν ακόμη ένας καλλιτέχνης όπου συμπεριέλαβε στον δίσκο του «Τα μπαράκια» το 1990, ένα πολύ αγαπημένο τραγούδι όλων με τον τίτλο «Η μπανιέρα». Μαζί του, τραγουδούσε η κόρη του Αλίκη, η οποία έκανε την...πρώτη της εμφάνιση στη δισκογραφία. Ο Διονύσης Σαββόπουλος ήταν εκείνος που έκανε την παραγωγή του δίσκου!

{youtube}7xuM4k5Whxw{/youtube}

Κάποτε η Σοφία Καρβέλα ήθελε να ακολουθήσει τη μεγάλη καριέρα των γονιών της στο τραγούδι και σε ηλικία 10 ετών, το 1993 τραγούδησε μαζί με την μαμά της, Άννα Βίσση, το τραγούδι «Κόλλα το» που υπέγραφε ο Νίκος Καρβέλας.

{youtube}8nNLuu3nOjs{/youtube}

Το 2006 ο Διονύσης Σχοινάς, τραγούδησε μαζί με τον γιο του Δημήτρη, το τραγούδι «Είμαι ακόμα παιδί». Ένα τραγούδι που έκανε πάταγο και ακούγεται ακόμη και σήμερα, δέκα χρόνια μετά. Το βίντεο κλιπ είναι ένα από τα ωραιότερα που έχουν πρωταγωνιστήσει Έλληνες καλλιτέχνες με τα παιδιά τους, και αυτό οφείλεται στη φυσικότητα του παιχνιδιού μεταξύ τους.

{youtube}SRL6T874gBE{/youtube}

Για το τέλος κρατήσαμε την δισκογραφική δουλειά της Αγγελικής Ηλιάδη το 2011, όπου στην εισαγωγή του τραγουδιού «Όνειρα Γλυκά», ακούγεται ο γιος της Μπαμπίνος. Το υπέροχο αυτό βαλς, είναι αφιερωμένο στον γιο της που τότε ήταν, μόλις 6 ετών!

{youtube}gjx4jNhuKqE{/youtube}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved