Ο Σίμπα κάνει… come back με τη «Φρουρά των Λιονταριών»!

Σας έλειψε ο Σίμπα; Το λιονταράκι που πρωταγωνιστώντας στο Lion King έκανε και τις πιο «σκληρές» μαμάδες να κλάψουν, όταν συνόδευσαν στον κινηματογράφο το αγγελούδι τους, πριν 20 σχεδόν χρόνια;

Ο Σίμπα κάνει… come back με τη «Φρουρά των Λιονταριών»!

Η αγαπημένη ταινία του Disney, η ιστορία του «Βασιλιά των Λιονταριών» συνεχίζεται με τη νέα σειρά του Disney Junior «Η Φρουρά των Λιονταριών» και θα γεννήσει θύμισες και μνήμες...

LIONGUARDROTR 2015 140928 0117

«Χακούνα Ματάτα» τραγουδάνε οι Τιμόν και Πούμπα και ο ρυθμός ακόμη μας έχει μείνει, ξέρουμε να το τραγουδήσουμε, σαν να μην πέρασε μια μέρα! Τώρα, «Η Φρουρά των Λιονταριών» έρχεται να αφηγηθεί την ιστορία του Κάιον, γιου του Σίμπα και της Νάλα, ο οποίος γίνεται αρχηγός της Φρουράς των Λιονταριών, μιας ομάδας ζώων με στόχο την προστασία του Βασιλείου!

LIONGUARDROTR 2015 140928 0155

Η σειρά κάνει πρεμιέρα με την τηλεταινία η «Φρουρά των Λιονταριών: Η Μεγάλη Επιστροφή» στις 26 Μαρτίου στο Disney Junior και από 18 Απριλίου μπορείτε να απολαύσετε τη σειρά με εβδομαδιαία επεισόδια, τα οποία θα ακολουθούν τις περιπέτειες του Κάιον και της ζωηρής παρέας του. Σύμφωνα με την παράδοση του Βασιλείου, ο Κάιον θα έπρεπε να επιλέξει τα πιο δυνατά και θαρραλέα λιοντάρια σαν μέλη της φρουράς. Εκείνος όμως, διαλέγει πιστούς φίλους του από άλλα είδη ζώων, που πιστεύει πως έχουν όλα όσα χρειάζεται για να τον συνοδέψουν σε αυτή την περιπέτεια!

Η Disney, διακρίνεται πάντα για την ποιότητα των παραγωγών της, ενώ εδώ και χρόνια φροντίζει για την ψυχαγωγία μας, όπως και των παιδιών μας, και είναι μια αξιόπιστη ποιοτική επιλογή που μπορεί να κάνει ένας γονιός προς το παιδί του.

THELIONGUARD Y1 D103 F003 141900 0144

Η νέα σειρά «Η Φρουρά των Λιονταριών» έρχεται στο Disney Junior, το 24ώρο κανάλι του ΟΤΕ TV που όλοι οι γονείς εμπιστεύονται, ενώ τα παιδιά λατρεύουν, αφού μπορούν να παρακολουθήσουν σειρές και εκπαιδευτικό περιεχόμενο με τους αγαπημένους ήρωες. Οι ειδικοί του ζωικού βασιλείου της Disney βοήθησαν ώστε κάθε ιστορία της Φρουράς να είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα. Μέσω της σειράς μικροί και μεγάλοι μπορούν να μάθουν για την καθημερινή ζωή της άγριας φύσης και για τα αγαπημένα τους ζώα!

Το τραγούδι της σειράς ερμηνεύει ο αγαπημένος Διονύσης Σχοινάς και είναι σίγουρο πως θα σας συναρπάσει! Ακούστε το!

{youtube}xUnieeiLk0g{/youtube}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved