Παρουσιάστηκε το συλλεκτικό κινητό τηλέφωνο «Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το επίσημο κατάστημά της, το PAOSHOP, σε συνεργασία με Microsoft Hellas παρουσίασαν σήμερα, σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα VIP lounge του ΟΑΚΑ, το συλλεκτικό κινητό «Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition», το οποίο φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Παρουσιάστηκε το συλλεκτικό κινητό τηλέφωνο «Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition»

Το παρών έδωσε σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα, ενώ αρχηγός του Παναθηναϊκού παρέδωσε προσωπικά το τηλέφωνο σε όσους το είχαν προ-παραγγείλει μέχρι χθες.

11

Νωρίτερα είχε δηλώσει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη microsoft και στον Παναθηναϊκό για το πρωτοποριακό κινητό και σε όσους δούλεψαν πάνω σε αυτό. Θέλουμε να δείξει ανταπόκριση ο κόσμος και να το αγοράσουν όσοι περισσότεροι γίνεται. Ευχαριστώ όσους έχουν πάρει το τηλέφωνο αυτό δίνοντας ένα σεβαστό ποσό».

01

Σε ερώτηση σχετικά με τις ομοιότητες του ιδίου με την περίπτωση του Κόμπι Μπράιαντ, είπε: «Να μη μπούμε σε σύγκριση του Κόμπι Μπράιαντ και εμένα. Είναι ιεροσυλία. Έχω πάει σε 2-3 γήπεδα και με έχουν τιμήσει. Ο Παναθηναϊκός, ο Αριστείδης και άλλοι άνθρωποι τρέχουν και κάνουν πρωτοποριακά πράγματα για την Ελλάδα. Υπάρχουν άνθρωποι και ομάδες που με έχουν βραβεύσει και καταλαβαίνουν πως κάποιοι έχουν προσφέρει έστω και λίγο στον αθλητισμό».

Όσο για τη σχέση του με την τεχνολογία είπε ότι: «Δεν είναι και η καλύτερη. Δεν φανταζόμουνα κάπως την τελευταία μου χρονιά. Δεν μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία. Δεν προλαβαίνω. Σκέφτομαι μόνο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Όλα είναι σούπερ. Κυλάει όπως και η περσινή. Αγώνες, ταξίδια, προπονήσεις».

04

Ο εκ των εμπνευστών της ιδέας, ο διευθντής του PAOSHOP, Αριστείδης Χριστόπουλος, τόνισε: « Είναι μια πολύ όμορφη και πρωτοποριακή κίνηση. Σε συνέχεια της συνεργασίας με την Microsfot ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε το μοναδικό συλλεκτικό τηλέφωνο που φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη. Πρόκειται για έναν μύθο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ που είναι γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο μύθος αυτός σε συνεργασία με τέτοιους συμπαίκτες όπως η Microsoft Hellas και με την εγγύηση ποιότητας των Pao Shop μόνο τέτοια αποτελέσματα μπορεί να έχει. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, Πάνο Φαρόπουλο και Βάσω Καλαντέρη, αλλά και τους δημοσιογράφους της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ», Δημήτρη Κοντό και Γιάννη Κουβόπουλο για τη βοήθειά τους. Το κινητό αυτό έχει ένα μοναδικό application από το οποίο ο κόσμος μπορεί να αντλεί πληροφορίες για τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Φωτογραφίες, βίντεο αλλά ευκαιρίες για να αξιολογήσει ο κόσμος τις γνώσεις του. Είναι αυτονόητο να τονίσουμε πως το περιεχόμενό του θα ανανεώνεται συνεχώς. Και να ξέρετε πως ακόμα δεν τελειώσαμε. Είναι ενέργειες που γίνονται στο εξωτερικό. Ο Διαμαντίδης είναι το κατάλληλο πρόσωπο για κάτι τέτοιο και η Microsoft ο καλύτερος συνεργάτης. Το κινητό ο κόσμος θα το βρει στα 300 ευρώ. Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά. Θα το βρει στα PAOSHOP, στο paoshop.gr αλλά και στο κατάστημά μας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η αλήθεια είναι πως έχουμε σκεφτεί πολλά. Δε μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά. Η αρχή έγινε με το κινητό και τους επόμενους μήνες θα σας ξαναδώ πολλές φορές».

08

Από τη μεριά του ο υπεύθυνος πωλήσεων κινητής τηλεφωνίας της Microsoft, Λάμπρος Ζολώτας, δήλωσε: «Μετά την κίνηση που κάναμε με το ΧΒΟΧ σκεφτήκαμε ότι αυτό δεν ήταν αρκετό. Το δεύτερο project αφορά ένα ακόμα συλλεκτικό προιόν. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που φέρει την υπογραφή του κορυφαίου έλληνα αθλητή, με τεράστια επίδραση στο εξωτερικό. Τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Είναι premium τηλέφωνο μεταλλικό στις 5 ίντσες. Δημιουργήσαμε μια μοναδική εφαρμογή μόνο για τους 300 και θα μπορούν να δουν αποκλειστικό περιεχόμενο για τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Θα δουν κάτι που δε θα δουν οι άλλοι. Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου, για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα».

Όσο για το πώς κατέληξαν σε αυτό το αποτέλεσμα, σχολίασε: « Είναι η μοναδικότητα του αθλητή και των ανθρώπων που τον περιβάλλουν, που μας ενέπνευσε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Γιατί δεν έχει γίνει γι άλλους δεν ξέρω. Εμείς το υλοποιήσαμε με μεγάλη χαρά και πολύ γρήγορα. Για την καριέρα δεν ξέρω. Είναι η δεύτερη κίνηση που κάνουμε με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Θέλουμε να καινοτομούμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό. Μόνο 300 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση σε έναν παίκτη πολύ φειδωλό».

Μπορείτε να βρείτε το συλλεκτικό κινητό τηλέφωνο του Δημήτρη Διαμαντίδη ΕΔΩ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved