Γιατί δεν μπορείτε να κοιμηθείτε! Το βίντεο παρωδία που θα ταυτιστείτε όλοι!

Προσπαθείτε να κοιμηθείτε με έναν άλλο άνθρωπο στο κρεβάτι σας; -σύζυγο, παιδί, οποιονδήποτε- Σίγουρα, δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται ή ακούγεται.

Γιατί δεν μπορείτε να κοιμηθείτε! Το βίντεο παρωδία που θα ταυτιστείτε όλοι!

Η οικογένεια Holderness, που είναι διάσημη για τα τραγούδια τους μαζί με τα παιδιά τους από το 2014 τους έκαναν αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά. Δημιούργησαν ένα βίντεο παρωδία όπου πολλοί, παντρεμένοι και μη, γυναίκες και άνδρες θα ταυτιστούν.

Με μια μεγάλη δόση χιούμορ, αποτυπώνουν στους στίχους του τραγουδιού τους, το πώς είναι να κοιμάσαι με κάποιον άλλο. Το ροχαλητό, το τράβηγμα της κουβέρτας, οι κλωτσιές και άλλα αναφέρονται διασκευάζοντας με αυτόν τον τρόπο το τραγούδι του 1988 «A Little Respect».

Οι Holderness δεν είναι το μόνο ζευγάρι που αντιμετωπίζει προβλήματα στο κρεβάτι. Πολλοί γονείς έρχονται αντιμέτωποι με το κρύο το βράδυ, το ανύπαρκτο μαξιλάρι και τα παιδιά που πηδούν στο κρεβάτι των γονιών τους, λες και βρίσκονται στο δικό τους δωμάτιο.

Δείτε το βίντεο και γελάστε. Δεν είστε μόνοι εκεί έξω. Σχεδόν όλοι, σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα την ώρα του ύπνου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved