Νεανική, casual και ρομαντική η νέα κολεξιόν της Prénatal για τη μέλλουσα μαμά

Όταν περιμένεις το μωράκι σου και οι μέρες γεμίζουν από τον ήλιο και τα χρώματα της πιο ωραίας εποχής του χρόνου όλα γίνονται ακόμα πιο μαγικά.

Νεανική, casual και ρομαντική η νέα κολεξιόν της Prénatal για τη μέλλουσα μαμά

Για τις μέλλουσες μαμάδες που διανύουν τους καλοκαιρινούς μήνες με την κοιλίτσα, η Prénatal δημιούργησε μια κολεξιόν γεμάτη από νέες φόρμες, υφάσματα και λεπτομέρειες, ακόμα πιο προσεγμένα και σχεδιασμένα για όλες τις ανάγκες. Τεχνικότητα και εξειδίκευση είναι εξασφαλισμένες από την εμπειρία και τον ζήλο της Prénatal και συνδυάζονται με ένα νεανικό και δροσερό στυλ με μια ρομαντική πινελιά.

Πολλές οι εκπλήξεις, σε μια κολεξιόν που εξερευνά νέα κοψίματα, όγκους και υλικά, ειδικά στα t-shirts θηλασμού, στα παντελόνια και στα leggings. Φόρμες κατάλληλες για όλες τις απαιτήσεις και για όλες τις κοιλίτσες, τέλειες για ένα casual και σπορτίφ look, αλλά και για πιο τυπικές περιστάσεις στη δουλειά όπως και για τις πιο ξεχωριστές μέρες.

Στάμπες και υλικά αναμειγνύονται για να δημιουργήσουν μια φρέσκια και ανάλαφρη πινελιά, με μεγάλο πρωταγωνιστή το denim σε πολυάριθμες επιλογές αποχρώσεων και τύπους πλυσίματος. Μεταξύ των new entry ξεχωρίζει η χρήση του tencel, μιας ίνας που εξασφαλίζει ποιότητα και πρακτικότητα, δίνοντας έναν ανάλαφρο τόνο και τέλεια εφαρμογή και χρησιμοποιείται σε παντελόνια, σορτς, φούστες και φορέματα.

Η νέα σεζόν ξεκινάει με τη σειρά “Smart”, σχεδιασμένη για τις έντονες μέρες των πολυάσχολων μελλουσών μαμάδων που είναι γεμάτες με χίλιες δυο δουλειές και προετοιμασίες. Πλεκτά με νέα υφή, maxi-ζακέτες και φόρμες σε σχήμα τραπέζιο. Φούτερ και παντελόνια, άνετα και stretch, με σχέδια και επεξεργασίες που δίνουν μια ρομαντική πινελιά. Η κολεξιόν περνά από τις αποχρώσεις του μπλε, που συνδυάζεται με γκρι με πινελιές μπλε ηλεκτρίκ, στις πιο ζεστές αποχρώσεις του κοραλί, με μπλε και λευκά σχέδια.

Για τις ειδικές περιστάσεις οι σειρές “Classic” και “Romantic” δημιουργούν μια μαγεία από κεντήματα, δαντέλες, παγιέτες και ανάλαφρα υλικά, όπως το βαμβάκι chambray, το λινό και το τούλι στις αποχρώσεις του γκρι-μπεζ και του λευκού με ροζ πινελιές ή στα πιο κλασικά χρώματα λευκό και μαύρο. Απαραίτητη για την γκαρνταρόμπα η κοντή γκρι-μπεζ σαλοπέτα από λινό ύφασμα και η μπλούζα από denim chambray.

Μεγάλη ποικιλία συνδυασμών για τη σειρά “Casual” που σχεδιάστηκε για τις στιγμές relax και για τον ελεύθερο χρόνο. Οι πιο αθλητικές μέλλουσες μαμάδες θα βρουν το τέλειο look ανάμεσα στις προτάσεις σε μαλακά φούτερ, leggings και t-shirts με πινελιά street style. Ξεκινάμε με επιλογές σε μέτριο «βάρος» με αντιθέσεις ανάμεσα σε λευκό, μαύρο και κρεμ, για να περάσουμε με την άφιξη της Άνοιξης στους απαλούς τόνους του πράσινου, γκρι-μπεζ και γαλάζιου. Το καλοκαίρι τα υφάσματα γίνονται ελαφρύτερα, χάρη στη χρήση του tencel και του λινού, για σαλοπέτες, κοντές φόρμες, τοπ και t-shirt στα κλασικά λευκό και μπλε με πινελιές έντονου γαλάζιου.

Από τη χαρούμενη καλοκαιρινή διάθεση εμπνέεται και το χαβανέζικο στυλ της σειράς “Hawaii Life”, όπου το χακί ζωντανεύει με ξεβαμμένα υφάσματα, βαμβάκι slub, ποπλίνα και μεγάλες στάμπες. Ανάμεσα στα must-have το maxi αμάνικο μπλουζάκι θηλασμού με πρόσθετο ύφασμα εσωτερικά. Για τις μέρες στη θάλασσα η σειρά “Beach” δημιουργεί ένα πολύχρωμο mix από ολόσωμα μαγιό, μπικίνι και tankini, με αντιθέσεις μαύρου-λευκού, micro-πουά, έντονο κόκκινο και κοραλί, μαζί με τις floral στάμπες με ιβίσκους.

Τα t-shirt θηλασμού ανανεώνονται στις φόρμες, για να είναι ακόμα πιο άνετα, στις λεπτομέρειες, όπως με μικρά βολάν, και στα χρώματα για να συνδυάζονται πιο εύκολα ανάλογα με τα διαφορετικά στυλ και τις ανάγκες: έτσι στα μονόχρωμα σχέδια προστίθενται μικρά λουλούδια και ρίγες.

Και τα εσώρουχα είναι γεμάτα ενέργεια και φρεσκάδα, με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και με στυλ νεανικό και ρομαντικό. Πολλά νέα στοιχεία που συνδυάζονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν ένα προσεγμένο look σε κάθε λεπτομέρεια την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Χαρούμενες στάμπες και κομψά micro σχέδια για να ζήσεις με απλότητα και στυλ τις πιο προσωπικές και τρυφερές στιγμές.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο site www.prenatal.gr
www.facebook.com/prenatalgreece

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved