SUPER FOODS: Νέα συμφωνία στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής

SUPER FOODS: Νέα συμφωνία στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής

Οι όμιλοι Παπάζογλου και Γιαννακόπουλου ενώνουν τις δυνάμεις τους, με την εξαγορά 50-50 της εταιρείας Superfoods και την είσοδό τους στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής, όπως ανακοίνωσαν σήμερα σε εκδήλωση στην Αίγλη Ζαππείου, οι κύριοι Κωνσταντίνος Παπάζογλου και Δημήτριος Γιαννακόπουλος σε εκπροσώπους του τύπου, βουλευτές και εκπροσώπους από όλο το φάσμα της ελληνικής φαρμακευτικής αγοράς.

SUPER FOODS: Νέα συμφωνία στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής

superfoods1

Με τη σημερινή εκδήλωση επικυρώθηκε η συμφωνία μεταξύ δύο οικογενειών με πολυετή πείρα στην ελληνική αγορά, για να προσφέρουν στον Έλληνα καταναλωτή εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα που παρέχουν ενέργεια, αντοχή, ομορφιά και υγεία. «Η εξαγορά της Superfoods έρχεται σε μια συγκυρία, που βρίσκει πληγωμένο τον κλάδο του φαρμάκου στην Ελλάδα», δήλωσε ο κύριος Δ. Γιαννακόπουλος. Ενάντια στο πνεύμα της εποχής, οι δύο συνέταιροι προχωρούν δυναμικά, επενδύουν στην ελληνική αγορά και στην εταιρεία “Superfoods”.

22 PHOTO

Ο κύριος Δ. Γιαννακόπουλος τόνισε ότι «Πρόκειται για μια επένδυση 6 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία μέσα στην κρίση θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και άρα θα φέρει νέα έσοδα στα δημόσια ταμεία», ενώ αναφέρθηκε και στις άλλες μεγάλες επενδύσεις του ομίλου Γιαννακόπουλου οι οποίες δεν σταμάτησαν εν μέσω κρίσης: η ΒΙΑΝΕΞ όχι μόνο επενδύει στην ελληνική αγορά αλλά και δεν έχει κάνει καθόλου απολύσεις, το ίδιο και η ΒΙΑΝ, ενώ ο όμιλος έχει επεκταθεί και στον τομέα των μέσων επικοινωνίας με το CNN.gr και τη DPG. Τέλος, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και οι επιτυχίες της δεν χρειάζονται συστάσεις.

IMG 3937r

Ο κύριος Κ. Παπάζογλου, παρουσίασε τον κύριο Γιάννη Λιακόπουλο, ιδρυτή και εμπνευστή των προϊόντων της σειράς Superfoods, μια εταιρεία με προϊόντα ελληνικής παραγωγής. Η Superfoods, έχοντας χτίσει μια ισχυρή βάση καταναλωτών, έχει κατακτήσει την εγχώρια αγορά, ενώ μετά την εξαγορά στοχεύει να την ξεπεράσει και να επεκταθεί στην Ευρώπη, δήλωσε ο κύριος Λιακόπουλος. Κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία της εταιρείας, ανέφερε ότι ξεκίνησε το 2007 με την αποκλειστική συνεργασία για τη διανομή superfoods από την ΠΑΦΑΡΜ με την Astra, και μέσα από μια επιτυχημένη πορεία, έφθασε το 2014 να κάνει τη διανομή 66 και πλέον πρωτοποριακών προϊόντων πανελλαδικά. Στη νέα εταιρεία, ο κ. Λιακόπουλος αναλαμβάνει ρόλο Συμβούλου.

IMG 4182r

Ο κύριος Κωνσταντίνος Παπάζογλου δήλωσε υπερήφανος για την ανακοίνωση μιας συνεργασίας εξαιρετικής σημασίας στην ελληνική αγορά που προκύπτει από το όνειρο και την μακρόχρονη πείρα των δύο οικογενειών. Στόχος του εγχειρήματος, «να ενισχύσει την υγεία, την ομορφιά και την ευεξία των καταναλωτών μέσα από τις φυσικές πρώτες ύλες και την ολοκληρωμένη σειρά των προϊόντων Superfoods», είπε ο κύριος Παπάζογλου. Εξέφρασε επίσης την πεποίθησή του ότι η συνεργασία αυτή θα συνεισφέρει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής Οικονομίας.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν, επισφραγίζοντας τη συμφωνία με την παρουσία τους και τις ευχές τους, οι δύο «πατριάρχες» και ιδρυτές των εταιρειών ΒΙΑΝΕΞ και ΠΑΦΑΡΜ, κύριοι Παύλος Γιαννακόπουλος και Γιώργος Παπάζογλου, οι οποίοι συνδέονται με μακρόχρονη φιλία.

IMG 4448r

Στο βήμα προσκλήθηκαν επίσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, βουλευτής, που χαιρέτισε το εγχείρημα, χαρακτηρίζοντάς το ελπιδοφόρο στην Ελλάδα της κρίσης, και ο κ. Διονύσης Φιλιώτης, πρώην Πρόεδρος του ΣΦΕΕ, ο οποίος επίσης συνεχάρη την πρωτοβουλία των δύο οικογενειών και τόνισε ότι αποτελεί παράδειγμα για την προώθηση της καινοτομίας και των ελληνικών brands.Λίγα λόγια για τους εταίρους

Οικογένεια Γιαννακόπουλου
Η οικογένεια Γιαννακόπουλου αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας, με αδιαμφισβήτητης σημασίας πορεία στο χώρο του φαρμάκου και της υγείας, για περισσότερα από 90 χρόνια. Το 1924 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, παππούς του σημερινού Δ. Γιαννακόπουλου, ανοίγει ένα από τα πρώτα φαρμακεία στην Αθήνα, ενώ το 1951 ιδρύεται η ΦΑΡΜΑΓΙΑΝ ως αντιπρόσωπος διεθνών φαρμακευτικών εταιρειών στην Ελλάδα, η οποία και το 1971 γίνεται Α.Ε. με την ονομασία ΒΙΑΝΕΞ.

Έκτοτε, η οικογένεια Γιαννακόπουλου συνεχίζει να επεκτείνεται και προς άλλους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας, με τον κ. Δ. Γιαννακόπουλο να κατέχει σήμερα ένα ιδιαίτερα πλούσιο portfolio επιχειρηματικής δραστηριότητας, στηρίζοντας έμπρακτα την δοκιμαζόμενη οικονομία της χώρας, επενδύοντας και προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας.

IMG 4141r

Οικογένεια Παπάζογλου / ΠΑΦΑΡΜ

Η εταιρία ΠΑΦΑΡΜ ιδρύθηκε το έτος 1967 από τους αδελφούς Παπάζογλου Αντρέα, Νικόλαο & Γεώργιο.
Από το έτος 1983 λειτουργεί με την νομική μορφή της ανώνυμης εταιρίας ΠΑΦΑΡΜ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Α.Ε. και με τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΦΑΡΜ Α.Ε.». Tο 1984 αναπτύχθηκε και η εταιρεία ‘ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε.’ του ομίλου, η οποία έχει γενόσημα προϊόντα, ενώ αντιπροσωπεύει και ξένους οίκους στην ελληνική αγορά (ΕUBOS).

Η ΠΑΦΑΡΜ, ειδικεύεται στην καθημερινή τροφοδοσία των φαρμακείων, στο σύνολο των φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων που απαιτούνται για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών των ασθενών τους, διακινώντας ημερησίως περίπου 60.000 προϊόντα. Τέλος, από το 2004, η ΠΑΦΑΡΜ έχει αναπτύξει τμήμα άμεσης προώθησης φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων σε 3.400 φαρμακεία, μέσα σε χρονικό διάστημα δύο μηνών.

18.99 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Playhouse Επιτραπέζιο Guess What (141268)
14.99 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Kaissa Επιτραπέζιο Jolly Roger (KA111915)
11.99 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Επιτραπέζιο Κρεμάλα (03-204)
20.55 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Haba Επιτραπέζιο Μυστικός κωδικός
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Μητρότητα σημαίνει να μην δίνεις τα πάντα για τα παιδιά σου

Μητρότητα σημαίνει να μην δίνεις τα πάντα για τα παιδιά σου

Η μητρότητα είναι ένα συναρπαστικό πράγμα.
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Οι κύστεις ωοθηκών προκαλούν υπογονιμότητα; (vid)

Οι κύστεις ωοθηκών προκαλούν υπογονιμότητα; (vid)

Κατά πόσον η παρουσία κύστεων στις ωοθήκες επηρεάζουν αρνητικά τη γονιμότητα της…
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Εύκολες σπιτικές μάσκες ομορφιάς για κουρασμένες μαμάδες

Εύκολες σπιτικές μάσκες ομορφιάς για κουρασμένες μαμάδες

Μάσκα προσώπου με πατάτα και γιαούρτι Μάσκα με ντομάτα, βρόμη και γιαούρτι…
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Τα 4 οφέλη του θηλασμού

Τα 4 οφέλη του θηλασμού

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού Το μητρικό γάλα είναι εύπεπτο Ενισχύει…
Διάβασε τη συνέχεια
MOTHERTOOLS
novalac-logo
Η εγκυμοσύνη σας ανά εβδομάδα

Η εγκυμοσύνη σας ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα

Το μωρό σας μήνα με το μήνα

Το μωρό σας μήνα με το μήνα

Υπολογισμός Σύλληψης & Ωορρηξίας

Εξετάσεις

Εξετάσεις

Θηλασμός

Θηλασμός

Μαιευτήριο

Μαιευτήριο

Ημερομηνία Υπολογισμού Τοκετού

Ημερομηνία Υπολογισμού Τοκετού

Υπολογισμός Εβδομάδας Κύησης

Υπολογισμός Εβδομάδας Κύησης

Τα πάντα για τον Αυτισμό

©2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved