Συλλογή Καροτσιών Stokke® - τώρα και σε κομψό Grey Melange.

Με το νέο ύφασμα Grey Melange, οι σχεδιαστές μας επιχείρησαν μια ολιστική προσέγγιση ώστε η premium σειρά σκανδιναβικών καροτσιών να αποκτήσει μια εμφάνιση που θα προκαλέσει αίσθηση. Η φωτεινή αυτή απόχρωση του γκρι επιλέχθηκε ώστε να ταιριάξει όμορφα με τα στοιχεία από αλουμίνιο του καροτσιού, δίνοντας ένα αποτέλεσμα ανεπιτήδευτης κομψότητας.

Συλλογή Καροτσιών Stokke®  - τώρα και σε κομψό Grey Melange.

Η ύφανση με ανοιχτόχρωμες και σκουρόχρωμες κλωστές που δημιουργούν το Grey Melange τονίζει την ποιότητα του πολυτελούς υφάσματος. Η υφή του γκρίζου υφάσματος που έρχεται σε αντίθεση με τα λαμπερά μέρη αλουμινίου, τα ασημί κουμπιά και τα γυαλιστερά φερμουάρ δημιουργεί ένα συνδυασμό που δίνει πραγματικά ξεχωριστή εμφάνιση στη συλλογή καροτσιών Stokke®.

TYJVHKMVH

Το ύφασμα παρέχει προστασία UPF 50 και έχει επεξεργαστεί ώστε να είναι ανθεκτικό στον αέρα και τη βροχή. Επίσης, πλένεται στο πλυντήριο.

Απεριόριστο styling.
Σικ Chic και εκλεπτυσμένο, το Grey Melange είναι ένα κλασικό ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει εύκολα με τις αλλαγές στις στυλιστικές σας προτιμήσεις από εποχή σε εποχή. Έχει απεριόριστες δυνατότητες και συμπληρώνει μια σειρά χρωμάτων, ενώ δείχνει εξίσου εντυπωσιακό με τις σκούρες όσο και τις παστέλ αποχρώσεις των αξεσουάρ μας (ή των δικών σας).

Διαθεσιμότητα.
Σε Grey Melange διατίθεται το κάθισμα και το πορτ-μπεμπέ των Stokke® Xplory®, Stokke® Trailz™ και Stokke® Crusi™. Επιπλέον, προσφέρουμε μια σειρά από αξεσουάρ στο ίδιο χρώμα που μαγνητίζουν τα βλέμματα ενώ ταυτόχρονα είναι λειτουργικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved